Ucuz Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hsd hesabına havale yaptım.. buluşma yerini pm den atarsan sewinirim..

Re: 3. ve 4.grup tamam

hsd dedi:
3.grup

1.SCHWARZXXL
2.SCHWARZXXL
3.wolvaren2
4.kenanc
5.freeozgur

4.grup

1.kunteper
2.kunteper
3.xxxxxxxxxxxxxxxx(conanthebarbarian ayrıldı eylülde düşünüyormuş) yerine yenisi
4.konadabokar
5.veyron

şimdi ekenler olurmu bilmiyorum şimdiye kadar olmadı ancak birde bu listeye yedekler ekleyeceğim gelmeyenin yerini o alacak kimse darılmasın gücenmesin parayı veren düdüğü çalar (alıntı Nasreddin hoca ) yedekler cumaya kadar alımlarını bildirsinler

conanthebarbarian ayrıldı yerine yeni birini bulalım evet teklifler başlasın

hsd dedi:
blitz sen ilham kaynağısın bu işin enbüyük organizatörü sensin emeklerini nasıl öderler bilmem karşılık olarak bişey kazanmadığımı sen biliyorsun osman beylede hiçbir anlaşmam yok sadece foruma adına ve bb sporunda kimse 1 kg yi 180 ytl ye almasın diye yapıyorum (gözümün önünde birisine 180 ytl ye verdiler 1 kg proteini yazık) :cry:
Evet sezarın hakkı sezara bu işin ilham kaynağı, benim geceleri kalkıp protein tozu içmemdi :idea: ama en büyük organizatör asıl sensin 8)
Ben de 2,5 kiloya 180 YTL vermiştim ve içime oturmuştu ama sayende insanlar bizim yaşadıklarımızı yaşamak zorunda kalmıyorlar.

big-dog dedi:
arkadaşlar ben bursada oturuyorum.. sanırım teslimat gibi bir şey mümkün değil ?

cumaya kadar hsd nin hesabına ücreti yatırman gerekiyor. daha sonra aras kargoyla yollanıyor karşı ödemeli olarak...

ben varım

ayrılan arkadaşın yerini doldurabilirim. ücreti kime gönderiyorum. bu konuda bilgi verebilirseniz parayı gönderebilirim.

Blitz dedi:
Yumurta proteini yani toz albumini bize numune olarak verdiler deneyelim diye ama hem kokusu ve tadı iyi değil hem de çok zor karışıyor sıvılara. Sütle karıştırayım dedim, 1 ölçek yumurta beyazı tozu koca bir bardak sütü katılaştırdı ve adamakıllı karışmadı bu yüzden ben caydım o işten.

PS: Kolay gelsin hsd, tebrik ediyorum seni en ufak bir kar gözetmeden bu organizasyon vs. işleriyle uğraşıyorsun, forumumuzun ve senin sayende birçok insan vücut geliştirmenin en önemli besin desteğine kavuşuyor; okul ve stajım olmasaydı ben de elimden gelen yardımı yapmaya çalışırdım.
cevaplar için tesekkurler.osman bey gercekten konuyla yakından ılgılenıyor.yakında beşer kıloluk ambalajlarda satışa geçeceklerını bıldırdı.piyasa dalgalanacak sanırım.ben 10 kılo sıpariş verdım ve ertesı gun elıme ulastı.yuzde 90 denemek içinde biraz göndermiş sagolsun.kullanıma geçtıkten sonra fıkrımı yazarım.

bugün süt ıle karıstırıp içme fırsatım oldu.tadını hiç bozmadı ve kesınlıkle tortu bırakmadı.bu ozellıklerı açısından degerlendırırsek 10 numara.faydası hakkında yorum yapmak için biraz erken.

3. ve 4.grup ta aldılar 1 kişi ninkini ben aldım eve getirdim almak isteyen olursa yollayabilirim sevgiler hsd bu arada veyron hentai swarchzxxl wolvaren2 ile tanışma imkanımız oldu geldiler ve çok sempatik insanlar teşekkür ediyorum onlarda yorum yaparlar artık

Geç oldu güzel oldu.
Hentai'yi zaten tanıyordum, wolveron, veyron ve hsd hepsi güzel arkadaşlar. Uzun zamandır bir kaç bodyci toplanıp muhabbet etmemiştik. Güzel ortamdı velhasılı. Numune için verilen yumurta proteinini denedim biraz önce. Shaker olmadan kullanması çok zor. Gerçekten çözünmüyor. Whey'i henüz denemedim. Onu da yazarım deneyince. Bundan sonra hesaba para yatırıp kargo ile çekme şansınız da olacak. İşler iyice yoluna girdi yani. Emeği geçenlere teşekkürler..

Arkadaşlar protein tozlarını 1 saat kadar önce aldık, sıcağı sıcağına ilk yazan olayım dedim ama Schwarz benden önce davranmış.forumdan arkadaşlarımızla tanışıp konuşma fırsatına da sahip olduğumuz için ise ayrıca mutluluk duyuyorum çok güzel bir organizasyondu. Biraz klişe olacak ama başta kendi ciddi sorunlarına rağmen bu işe ön ayak olan HSD olmak üzere gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

sebep olan herkesden özellikle hsd den allah razı olsun diyorum öncelikle.

bol keseden toz koymama rağmen gerçekten mükemmel karışıyor . tadı ve kokusu olmaması çok iyi bi özellik. forumdan gelen arkadaslar hsd ,hentai wolwaren2 ve schwarzxxl gerçekten çok samimi insanlar .schwarzxxl ın dediği gibi bundan sonra kargo ile gönderim yapcaklarını bildirmeleri çok iyi oldu . herkez ihtiyacı kadar proteini rahat rahat içebilecek . vatana millete forumumuza hayırlı olsun ..

Fotoları bekliyoruz merakla :D

tandem gıdayı aradım osman beyle görüştüm plastik kapları yokmuş ellerinde fakat ilerliyen zamanlarda olacağını söylediler 5 kiloluk kaplarda satışa sunacaklarmış ama istenirse poşetlere koyabileceklerini yollayabileceklerini söylediler arkadaşlarla almayı düşünüyoruz bildirenlerden, duyuranlardan allah razı olsun

arkadaşlar tandem gıdaya veya osman beyle nasıl irtibat kurabilirim yardımcı olursanız sevinirim

koloni dedi:
arkadaşlar tandem gıdaya veya osman beyle nasıl irtibat kurabilirim yardımcı olursanız sevinirim

sayfaları gezersen teli var

birde arkadaşlar kenanc siparişini yolladım freeozgur benden teslim alacak diğer arkadaşlar adres vermediler henüz havale yapanlar galiba çok paranız var tandemin hesap nosunu buraya ekleyeceğim arayıp anlardanda isteyebilirsiniz 10 kg kadar fazla protein var elimde isteyen haber versin yollarım sevgiler hsd

Evet gerçekten ten mükemmel bir buluşma oldu.Tüm arkadaş çok samimi insanlar çok memmun oldum .Hsd arkadaşımıza buradan gerçekten samimi yardımları için teşekkürler. Bize çok yardımı oldu.resimlerdende anlaşılıyordur.Eh arkadaşlar bundan sonra protein sorunumuz da kalmadığına göre GO HARD OR GO HOME 8)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı