Ucuz protein kıymalı pide

Evet arkadaşlar bunu nasıl şimdşye kadar fark edemedim bilmiyorum ama bir tane kıymalı pidede 24g protein var ve fiyatları tavuk döner vb yiyeceklere göre çok ucuz. 2 tanesi 4 tl çoğu yerde. Öğle yemeğini dışarıda yiyeceklere tavsiyem :)

akıl fikirle alakası yok Türkiye de hayat o derece pahalanmış ve yoksulluk işsizlik o derece artmışki artık insanlar ne yiyeceğini şaşırmış durumda
benim şu sporu hangi şartlar altında yaptğımı Allah biliyor
4 tl ye kıymalı pide yiyeceğine 50kurustan 4 tane yumurta kır ye....bu kafanın imkansızlıkla ne alakası var...bu tarz adamlar zikir sahibi olmadan fikir sahibi olan en tehlikeli kesim...kıymalı pideyle spormu yapılır arkadaş...4 liralık pidenin içine adam bide kıyma koymuş bak sen...neyse daha fazla cvp vermek gerekmiyo bence...

4 tl ye kıymalı pide yiyeceğine 50kurustan 4 tane yumurta kır ye....bu kafanın imkansızlıkla ne alakası var...bu tarz adamlar zikir sahibi olmadan fikir sahibi olan en tehlikeli kesim...kıymalı pideyle spormu yapılır arkadaş...4 liralık pidenin içine adam bide kıyma koymuş bak sen...neyse daha fazla cvp vermek gerekmiyo bence...
Günde 15 tane yumurta ye. Zaten 7-24 evdesin her an yumurta bulabilirsin dimi? İş yerine de yumurta götür öğle yemeğinde çiğ çiğ yersin. Öğle yemeğini dışarıda yiyenlere önerim yazdım farkındaysan. Gidip tavuk dürüme 5 tl verip 25g protein almak yerine 2 pideye 4tl verip 48g protein alırsın. Akıl fikir burada işte senin kafan basmamış buna. Sadece pide yiyin demedim, sadece bir seçenek bu. Pideyle vücut yapmak ne demek? Günlük aldığın makroları ve kalorileri sayarak vücut yaparsın. Sadece belli şeyleri yiyerek değil. Yumurta da yiyeceksin tabi ki gerektiğinde tavuk da yiyeceksin. Ben pratik bir seçenek sundum sadece. Allah sana akıl fikir versin.

1 pide içinde 24 gram kıyma yoktur (olan varsa da 2 liraya almak hayal olur)ki nereden o kadar protein olsun

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardes goz gore gore icinde tavuk bacagi bile olabilecek kiymadan yapilan pideyi yemenin ne manasi var?
60 gram kuru fasulyeyi hasla bir guzel, icerisinde bir kac parca sogan, biraz yesillik, bir yemek kasigi zeytinyagi at karistirdir, uzerinede koy 5 tane yumurta beyazi al sana enfes piyaz.
40 gram karbonhidrat, 25 gram protein, 30 gram civarida zeytinyagi alirsin. Protein az geldiyse bi kasede suzme yogurt ekle protein 40'a cikar.

1 pide içinde 24 gram kıyma yoktur (olan varsa da 2 liraya almak hayal olur)ki nereden o kadar protein olsun

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/kiymali-pide/

Kardes goz gore gore icinde tavuk bacagi bile olabilecek kiymadan yapilan pideyi yemenin ne manasi var?
60 gram kuru fasulyeyi hasla bir guzel, icerisinde bir kac parca sogan, biraz yesillik, bir yemek kasigi zeytinyagi at karistirdir, uzerinede koy 5 tane yumurta beyazi al sana enfes piyaz.
40 gram karbonhidrat, 25 gram protein, 30 gram civarida zeytinyagi alirsin. Protein az geldiyse bi kasede suzme yogurt ekle protein 40'a cikar.
Dışarıda yemek yiyenler için diyorum neden anlamıyorsunuz? Ev yemeği olarak bakmayın. Evde tabi ki daha iyi imkanlar var. İçinde tavuk bacağı olabilir diyorsan dışarıda hiç bir şey yeme. Önemli olan güvendiğin yerden yemek, yoksa dışarıda yiyeceğin her şeyde her şey olabilir.

Arkadaşlar hiç kimse sürekli sağlıklı ev yemekleri yemiyor. İşsizseniz bir şey diyemem ama çalışıyorsanız yada öğrenciyseniz tavuk dürüm vb. şeyler yersiniz. Ben de buna bir alternatif sundum olay bundan ibaret.

Tamam da 2 pidenin 4 lira olmasi mumkun degil, kiymanin kilosu zaten 40 - 45 Lira. 2 pidenin icine en iyi sartlarda 100 gram kiyma koysa, 20 pideye 1 kg kiyma gider, buda sadece kiyma parasi yapar. 2 pideye 100 degilde 50 gram kiyma koysa yani pide basi 25 gram kiyma koysa 40 pideye 1 kg kiyma gider o bile inan kurtarmaz. Sakatat bile oldugu suphelidir o kiymanin icinde kaldi ki gercek kiyma olsa bile 5 - 6 gram protein zor gelir o pideden o yuzden "ucuz protein" olmuyor o.

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/34867996-30338-migros-ton-baligi-light-2x160-gr

Su 2'li Ton Baligi 6.5 lira bir kutusu 3.25'e geliyor, icerisinde net balik var, 20 gram protein var.
En azindan ne yedigin belli, gramaj belli. Oda olmadi lor peyniri var onunda 100 graminda 20 gram civari protein var o 3 liradan dahada ucuza gelir muhtemelen ben yemedigim icin bilmiyorum.
Bunlarda disarida ucuza yenebilecek seyler.

24 gr protein için bir pidede 100 gr kıyma olması gerek dostum o aldığın pidelerin içindeki protein miktarı 1 yumurtadan azdır

Hadi bütün makro siteleri yalan söylüyor diyelim ki. Göz var nizam var bir tane pidede 50g kıyma vardır. 2 tanesinde 24g protein olsa yine de fiyatı gayet uygun. Ve şu yumurtayla kıyaslamayın artık 50 defa söyledim öğle yemeğini dışarda yiyorsanız tavuk dönere bir alternatif olabilir sadece. Harika bir şey kesin yiyin demedim. Çok iyi olduğunu da söylemedim, proteini ucuz yoldan alabilirsiniz bu şekilde. Paranız çoksa zaten bunlarla işiniz yok zaten.

İşin enteresan kısmı bu yaşıma geldim daha 1 pideyi 2 liraya satan yer görmedim. Inanmıyorsanız açın yemeksepetini bakın, en viran yerin pidesi 10 liradan aşağı katiyen değildir.

Ulan kıymalı pide kas mı yapar biz onu gezerken alır çay bahçesinde börek niyetine çayla yiyoz

Back
Yukarı