Twinlab Amino fuel liquid

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 154 65,5%
  • Orta karar

Votes: 68 28,9%
  • Başarısız

Votes: 13 5,5%

• Total voters
    235
merhaba ben 16 yaşındayım supplement kullanmaya yaklaşık 5 6 aydır ara verdım yaza hazırlık nedenyle tekrar başlamayı düşünüyorum şu sıralar bı amino almak ıstıyorum bu amıno benım ıcın ıyı olabılırmı?biraz da yağlanmak istiyorum gainer kullandım bıdahada gaıner kullanmak ıstemıyorum... yanı kısacası bu amınonun bana ne tür bi yararı olur yada olmaz?Supplementte önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler.
Bu yaşta aminoasit kullanmana gerek yok. Parana yazık.

Siz hangisini kullanıyorsunuz mass mı lean muscle mı 2 sinide gördüm fakat kararsızım hangisini alsam illa ki bir farkı vardır herhalde tercihiniz nedir verim alan arkadaşlar

Weider mega forte ile kıyaslandığı zaman içerisindeki aminoasitler tamamen aynı. Mililitreye düşen miktarlara bakılırsa çok yakın hatta bazılarında twinlab ın değerleri forte nin önünde. Ayrıca tad olarak da daha iyi fiyat olarak da miktar olarak da (daha uzun süre kullanılabilir). Peki ama 100 kişiye sorsak 95 i weider diyecektir, bunun sebebi nedir sizce? Sadede aminoasit profili ve oranı değil de kalitesi mi daha yüksek weider in? Yoksa sadece marka bilinirliği mi?
Icinde glycin var gelatindenmi aliniyor glycin?

Merhaba , ben 5 aydır aralıksız body çalışıyorum , optimum kullanıyorum şu anda sabah ve antrenman sonrası ve Twinlab amino likitkullanıyorum ,benim amacım kas kütlesi artışı sağlamak ve genel vücut yağımdan kurtulmak yavaşça .sizce amino asite devam mı etmeliyim yoksa BCAA mı almalıyım benim için hangisi verimli olur ? her ikisini kullananlar cevap verebilirse sevinirim .

Twinlabı düzenli olarak kullanamadım daha bir şişe bitmedi , az kaldı şu ana kadar etkisi antrenman sonrası ağrılarda iyi bir onarma etkisi yok , yani az . Kütle açısından daha bir şişe bitmemişken ne denebilir , en iyisi her zaman düzenli ve verimli beslenmek.

bundan 7-8 yıl öncesi netritiondan alıyorduk amerikadan bu ürünü, ciddi etki görüyorduk , sonradan yerli versiyonları çıktı ucuz fiyata öksürük şurubu gibi hiç işe yaramıyo gibi geldi. markaya güvenim kalmadı.

bundan 7-8 yıl öncesi netritiondan alıyorduk amerikadan bu ürünü, ciddi etki görüyorduk , sonradan yerli versiyonları çıktı ucuz fiyata öksürük şurubu gibi hiç işe yaramıyo gibi geldi. markaya güvenim kalmadı.
Veyron bu sıvı amino ilk çıktığındada kötüydü bence senin durum psikolojik. Kullandığın supplemente çok güvenince insanda ister istemez plasebo etkisi gösteriyor :) .

hiç bir supplemente fazla güvenmem, etki görüp görmediğimide anlarım. placebo yaşamayacak kadar deneyimim oldu. ürünün usa versiyonuyla yerli versiyonu arasında fark olduğunu hissettim ben.

hiç bir supplemente fazla güvenmem, etki görüp görmediğimide anlarım. placebo yaşamayacak kadar deneyimim oldu. ürünün usa versiyonuyla yerli versiyonu arasında fark olduğunu hissettim ben.
İçi jelatin proteini dolu şişeden nasıl etkiler aldınız tecrubelerinizi bizimle paylaşabilirmisiniz.

70 lira olduğunu düşünürsek sizce şuan ürün kullanılır mı arkadaşlar yoksa daha farkli alternatiflere mi yönelmeliyim sizce ?

70 lira olduğunu düşünürsek sizce şuan ürün kullanılır mı arkadaşlar yoksa daha farkli alternatiflere mi yönelmeliyim sizce ?

ürünün içeriği sağlam verilen paraya değer , içeriği daha az olan diğer markalarda ki fiyatlar abartılı ama bu değil şimdilik , ben kullanıyorum ama uzun süreli değil etkisi hakkında bişey diyemiyorum şişe sonuna geldim .

3 yemek kaşığı değilde spordan önce 1 yemek kaşığı spordan sonra 1 yemek kaşığı alıyorum. Faydalı bir ürün. Zaten kilit formda ürünler genelde etkilidir kana karışma süreleri kısa olduğu için.[DOUBLEPOST=1427970447][/DOUBLEPOST]3 yemek kaşığı değilde spordan önce 1 yemek kaşığı spordan sonra 1 yemek kaşığı alıyorum. Faydalı bir ürün. Zaten kilit formda ürünler genelde etkilidir kana karışma süreleri kısa olduğu için.

Merhaba arkadaslar.BU urunlerden hangisi orijinal TWINLAB urunu???????

pr_02_953.jpg
pr_01_953_min.jpg

Back
Yukarı