Tuvalet Sorunu

2 gündür büyük tuvaletimi doğru düzgün yapamıyorum çok gaz çıkartıyorum birde isal gibi aynı yumurtanın akı gibi bir şey dışkılıyorum.2 gün önce isaldim muz patates püresi falan yedim geçsin diye geçti fakat şimdide 2 gündür büyük tuvaletimi yapamıyorum.Şöyle ilginç bir şey daha var ki sanki hiç büyük tuvaletim yokmuş gibi rahatım, o kadar yediğim yemekler nereye gidiyorsa :) Benim şüphelendiğim şey acaba lifli gıdalardan dolayı bağırsağım mı tıkandı? Başınıza hiç böyle bir sorun geldi mi?

gün içinde 3-4 er tane tüketmeniz uygun olacaktır .
2 tane kuru kayısıyı antremandan sonra basit şeker almak için tüketilmesi güzel olabilir gibi hem bağırsakları çalıştırır hemde antremandan sonra basit şeker almış olurum.
Buyuklerimiz hep der sicak corba ic bagirsaklari oynatsin diye ne kadar dogru bilmem
Çorba içmek bence iyi bir seçenek değil en azından ben çorba içmediğim için bana göre öyle

Degisken bicimde sık sık kabız-ishal olmak, dışkıda mukus gorulmesi gibi belirtiler barsaklarda bir problem oldugu anlamina gelebilir. Doktora gitmekte fayda var bence.

Back
Yukarı