Tutunmam Gerek.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dubious
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dubious

Üye
Hayırlı günler hepinize.Yaşım 21 boyum 173 kilom 66
Bu spora ilk adımımı 2011de attım 8 ay düzenli yapıp bırakmak zorunda kaldım ve bugüne kadar böyle dalgalı dönemler geçirdim.
Bu akşam itibariyle tam 1 aydır spor salonundan uzağım çok hafif bir sönüş var.Yarın tekrar başlayacağım nasipse, ölçülerimi de aldırıp buraya yazarım.
Benim motive edilmeye çok ihtiyacım oluyor ve sanırım bu spora tutunmamı sağlayan tek şey de bu. O yüzden yorumlarınız benim için çok değerli olacak.
Biraz önce kaydettiğim fotoğraflar bunlar; ölçü ve kilodaki değişimleri aktaracağım. Yeter ki eksik ve olumlu yönlerimi bana aktarın :)
20150106_001256.jpg 20150106_001331.jpg 20150106_001409.jpg 20150106_001504.jpg 20150106_001524.jpg 20150106_001542.jpg

kol adonis ve kanat cidden güzel benim tavsiyem biraz daha üst göğüs omuz ve trapeze yüklenmen umarım dalgaları dönemlerin sona erer iyi çalısmalar

bu vucudun motıvasyona hiç ihtiyacı yok cok begendim ayrıca hacimde çok iyi hiç 66 kilo gibi durmuyosun bence devam hız kesmeden :D

Ölçüleri almak yerine görüntü olarak değerlendirmeye karar verdim belli zamanlarda fotoğraf atıp yorumlarınızı bekliyorum

Gerçektende vücut baya iyi ideal . Bu vücutla motivasyon sıkıntısı çekmemen lazım çekiyosan bak aynaya bide etrafındaki göbekli mahlukatlara senin onlardan farkın ne sor kendine farkı göremiyorsan hemen katıl tutunamayanlar listesine

Gerçektende vücut baya iyi ideal . Bu vücutla motivasyon sıkıntısı çekmemen lazım çekiyosan bak aynaya bide etrafındaki göbekli mahlukatlara senin onlardan farkın ne sor kendine farkı göremiyorsan hemen katıl tutunamayanlar listesine
Teşekkür ederim aslında bunları duymak beni motive ediyor cidden sayenizde zamanla size daha sağlam fotoğraflar gösterebilcem

gögüs bölgesine press yapmak yerine izolasyona ağırlık vermişsin 3 press hareketi koy programına üst üste yap ardından izolasyon harektetlerine geçersin gelişim hızlanır

Bence daha yolun çok başındasın,bazi arkadaslar cok iyi falan demis ama bu,sendeki hırsı ve azmi azaltabilir.vucudun fena degil,gelistirilebilir,cok daha iyi olabilir.sadece sabirli olmalisin.gozume en cok batan bolge karın bolgesi oldu.ayrica bulkda misin?yag oranin normalden epey fazla gibi.

Fotoğraf çekilen mekana göre farklılık olabiliyor beslenmeyi de ne bulk ne temiz şekilde güzelce beceremiyorum
3535db393f191cfda62e999d99a46cbe.jpg

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı