Tuttu - Tutmadı

Tuttu. Fakat Full-Body workout'tan kastım, tüm kas gruplarını birlikte çalıştıran egzersizlerden oluşan antreman stili idi :)

Alttaki üye 80 kilo?

Tuttu yani bazen izliyorum :D Ya da yazın plajda yürüdüğüm zaman tüm kızların etrafımda dolandığını hayal edere motive oluyorum ya da okulun en güçlüsü kaslısı gibi hatta onu geçmek için çalışıyorum hırs yapıyorum :D

Alttaki üye duman grubunun hastasıdır

Tutmadı . Hastası değilim . 40 yılın başı açıp dinlerim ama playlist imden esksik olmaz . 2000 e yakın şarkı olduğu için çok fazla denk gelmıyor :D

Alttaki üye Karşıyakalı (:

Tipinden ve davranışlarından nefret etsem de iyi futbolcu

alttaki üye profil resmimi beğendi :D

tutmadı
alttaki üye otomobil hastası:badgrin:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:05 ----------

tuttu

alttaki üye yerde uranyum görse fırçayla süpürür:badgrin:

tuttu! zaten hiç yapmadım
aşağıdaki üye fener galatasaray maçına gidecek

Hayır gerçekten 11 cm falan ama 13 oldu bu hafta çok ağır çalıştım yumurta gibi bir şey çıktı :D 3 aydır yapıyorum az mı?:)

sağlam beslenme ve düzgün çalışma ile çok güzel ölçü alabilirsin arkadaşım dumbelllls
o zaman ben sorarım alttaki üyenin kolu 45 cm vardır die ,sende tutttuuuu
diye haykırırsın gururla ne dersin thums: thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:51 ----------

kesinlikle tuttu en çok gelişen yerlerim kollarım çünkü ,
alttaki üye göğüslerinden çok memnun ve aynada göğüslerini seyretmekten zevk alıyor :D

Back
Yukarı