Tuttu - Tutmadı

hem tuttu hem tutmadı
birazdan arabanın üstündekileri temizleyeceğim, dolayısıyla istesem de istemesem de oynamış da olacağım :)
alttaki üye ne zamandır odasını toplamadı

Tutmadı,Turizm okuduğum için sürekli tatildeyim :)

Alttaki üye şu an Uludağda olmak isterdi :o

haha oluyor arada hacı aabii, tuttu :D
yeri gelmişken;
alttaki üye kadın ve çocukluktan bir "ahret"i var :)

fazla spesifik olmuş:p tutmadı,

alttaki üye dışarı çıkıp kar topu savaşı yapmak istiyor ama eşşek kadar oldu, ekip yokhyper_

Tutmadı
Alttaki üye bugün hic dışarı cıkmadı?

(bu arada -''yattı''-''fikrim yok'' muhabbetine cok güldüm :lol: Yatmamıştım,ders calışıyordum :mad:)

Tutmadı. Bu havada Erenköy'den Kozyatağı'ndaki Carefour'a gidip geldim, orada dolaştım hiç oturmaksızın, çok az Kahve Dünyası'na oturmamı saymazsak...

Alttaki üye mantar çorbası sever. Hatta tam da şimdi olsa içer.

Başta Flexor, hakan90, setenay, Berkthagar, muscled_girl ve estetik fenomen olmak üzere bu başlığa cevap yazan ve en popüler başlıklardan biri olmasını sağlayan tüm bftr üyelerine teşekkürler.

Bu bölüm 2,5 aydan az bir sürede 1.000 den fazla cevaplandı.

Hep birlikte nice 1000lere...

Sevgili Seytantuyu, çok düşüncelisin
Teşekkür ederim beni de dahil ettiğin için ! Çok mutlu oldum.

Açtığın başlığın en büyük fanı benim sanırım; tatildeyken bile aklım tuttu-tutmadı'da kalmıştı :D :D Eve girer girmez bilgisayarı açtım ve forumda ilk bu başlığa baktım :) Ben çok seviyorum, çok eğleniyorum bu oyunu oynarken... Asıl ben - kendi adıma - sana teşekkür ederim

Bir de FleXoR'a teşekkür etmeliyiz sanırım; oyunumuza katılıp bize bir alamda destek verdiği için...;)

Selam Arkadaşlar !!!
Tatilden döndüğüme göre artık oyuna kaldığım yerden devam edebilirim :D Yupiiii !!!

Tutmadı; birşey demiyorum ;)
Alttaki üye peluş oyuncaklara bayılır ?

Back
Yukarı