Tuttu - Tutmadı

tutmadı slogan belli wanna be alone
alltaki uye kosubandında 16 km hızla 20 dk durmadan kosar

aynı anda yazmısız

tutmadı slogan belli wanna be alone

aynı anda yazmısız

"Slogan belli wanna be alone" bu ne demek, anlamadım :confused:
Sorduğum soru "alttaki üye Saba Tümer i seviyor" idi; bağlantıyı kuramadım:(

Tutmadı, alttaki üye babasını özledi duh

aynı anda yazmısız senın bır ustundekının cevabıydı sormusya genis aileyi seviyor diye yanı kalabalık aileyi. bende yalnız yasama tutkusu manasına gelen o ingilizce deyimi kullandım. yanı yanlız yasamayı sevdıgımden.

aynı anda yazmısız senın bır ustundekının cevabıydı sormusya genis aileyi seviyor diye yanı kalabalık aileyi. bende yalnız yasama tutkusu manasına gelen o ingilizce deyimi kullandım. yanı yanlız yasamayı sevdıgımden.

Oradaki genis aile dizi olan genis aile idi.. Ayrıca ingilizce birtek sen bilmiyorsun o yazdıgının ne oldugunu herkes anladı, kimse anlamamıs gibi tercume yapmana gerek yok.. Madem oyle dırek turkce yazsaydın..

Neyse..

"Slogan belli wanna be alone" bu ne demek, anlamadım :confused:
Sorduğum soru "alttaki üye Saba Tümer i seviyor" idi; bağlantıyı kuramadım:(

Tutmadı, alttaki üye babasını özledi duh

Tutmadı hep yanımda.. :D

Alttaki uye beko basketbol all star macını seyretti?..

Vuuuu özleniyorum demek.. :)
Bunu duymak güzel setenay'cım.. :)

Alttaki uye forumdaki bazı yeni sporcuların (spor gecmısı, bılgı bırıkımı bakımından) herkese her konuda tavsiyede bulunmasından rahatsız.. :S

Oradaki genis aile dizi olan genis aile idi.. Ayrıca ingilizce birtek sen bilmiyorsun o yazdıgının ne oldugunu herkes anladı, kimse anlamamıs gibi tercume yapmana gerek yok.. Madem oyle dırek turkce yazsaydın..

Neyse..

Tutmadı hep yanımda.. :D

Alttaki uye beko basketbol all star macını seyretti?..

terbiyesizlesme. ben tv hic izlemem. bilmiyor olabılırım. bılmekte zorunda degılım !!! sadece deyim oldugu icin yazmak istedim. turkceye bırebır cevırınce anlam eksıklıgı oluyor. herkez bılemez onun yalnız yasama tutkusu oldugunu......... cevırdıgınde yalnız yasamayı ıste oluyor.

Anlamama yardımcı olun lütfen

terbiyesizlesme. ben tv hic izlemem. bilmiyor olabılırım. bılmekte zorunda degılım !!! sadece deyim oldugu icin yazmak istedim. turkceye bırebır cevırınce anlam eksıklıgı oluyor. herkez bılemez onun yalnız yasama tutkusu oldugunu......... cevırdıgınde yalnız yasamayı ıste oluyor.

:(:(:(
Forumda veya burada anlamadığım ama beni çok üzen şeyler oluyor arkadaşlar; inanın çok içten üzülüyorum

Sorun Nedir ?

Arkadaşlar böyle şeylere hiç gerek yok.
Bu tür söylemlerin ne tartışanlara nede burada bulunan insanlara faydası yok.
Herkesin fikri birbirinden farklı olabilir,bu doğal birşey.
Saygı duymamız gerekir birbirimize,fikirlerimize.
Eleştiri yapmamızı gerektiren bir durum olduğunda ise yine saygı kuralları çerçevesinde eleştirilerimizi yöneltirsek yine hiç bir sorun çıkmaz.
Amacım kimseye görgü kuralları dersi vermek değil,sadece böyle gereksiz şeylerin kimseye faydası yok bunu anlatmaya çalışıyorum.
Umarım yanlış anlaşılmadım.
Saygılar.

daha 1 hafta olmadı id yi sildirdim bu tur ınsanlar yuzunden. durup dururken tuttu tutmadı ya yorup yapmıs. burası bılgı paylasımı ıcın degılki. dogru yanlısı ollmaz buranın. bendemı hata var soyleyın yaa?? gecen ki ıstanbul forum bulusmasında en cok konustugumuz konu neydı bılıyormusunuz? suydu forumda laf ebesi fazlasıyla var biz artık yorum yazmıyalım. alıcagımızı alalım konu acmak yorum yapmak yok. bıktık. anafikri buydu. ben bi id daha acarım avatarıda tanınmıycak bırsey koyarım. birazdan yapıcam. bundan sonrada asla bırsey yazmıyacagım.

Bir fikrim yok dinlemedim daha önce o yüzden tutmadı :)

Alttaki üye benim gibi 2 gün antrenmanını aksattı :(

Sevmiyorum ama bağımlı oldum sanırım :( :( :(
Evet, tuttu; ders çalışırken bile açık labtop

Alttaki üye honey mustard sosa bayılıyor ?

Back
Yukarı