turabi vucudu ağırlıksız yapılır mı resimli

vYVZrO.jpg

arkadaşlar böyle bir vucut için şınav mekik barfiks yeterli oluyor mu

diğer konum kilitlenmiş yanlışlıkla 2 konu açmısım
forum uyelerınden kahinlik beklediğim yok benım sadece fikirlerini alıyorum bunun neresi kahinlik onu anlamadım sayın yönetici ağabeyim.[DOUBLEPOST=1408463579][/DOUBLEPOST]
yaparsın bir tık fazlası bile olur sağlam idman ve beslenme ile

Hocam protein tozu olmadan bu iş yürür mü senin fikrin nedir

diğer konum kilitlenmiş yanlışlıkla 2 konu açmısım
forum uyelerınden kahinlik beklediğim yok benım sadece fikirlerini alıyorum bunun neresi kahinlik onu anlamadım sayın yönetici ağabeyim.[DOUBLEPOST=1408463579][/DOUBLEPOST]

Hocam protein tozu olmadan bu iş yürür mü senin fikrin nedir
Günlük alman gereken protein miktarını alırsan gerek kalmaz :)

Aslında Türkiye'de vücutla hava atmak çok kolay.

Yani şundan bahsediyorum. Turabi'nin vücudu popüler oldu değil mi? Herkes onun vücudundan bahsediyor Yetenek Sizsiniz jurileri de söylemişti.

Türkiye'de vücutla hava atmak kolay derken şundan bahsediyorum. Türkiye'de sokağa çıktığın zaman kaslı adama rastlama ihtimalin çok düşük, bakın ben sadece 6 ay çalıştım ve de herhangi bir abartılacak kadar kas kütlem yok şu an, yani profesyönel sporcular bana baksa güler. Ancak gel gör ki şimdiye kadar 4-5 kişi dışarıda bana bu vücudu nasıl yaptın diye sordular. :D Komik değil mi? Ancak ABD'de bunun gibi vücuda gülüyorlar adeta.

Turabi ile ne ilgisi var diyecek olursanız aynı durum Turabi için de geçerli, hiçbir kas kütlesi yok, kollar çok zayıf, göğüsler çok zayıf, sadece omuzlar biraz gelişmiş ve karın kasları başka bir şey yok adamda.

beyler p90x ab ripperi yapıyorum zaten tam full 15-16 dk sürüyor % 95 ini yapıyorum da aynen yağ oranı baya düşük alt mide de yağ kalmamış onunda avantajı var eyv sagln

Back
Yukarı