Triseps'in yavaş gelişmesi.

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin.

7 ay aradan sonra tekrar başladım vücut geliştirmeye.Malum okul biraz sıkıntı.1 ayı geçti diyebilirim başlama sürem.Beslenmeye yüklendim toparladım az da olsa.Suplement kullanmıyorum.Benim Triseps bölgesi nedense yavaş gelişiyor.(Ya da ben sabırsızım) :) Dış tricepste eksik.Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
3 hareket giriyorum.

Boy:1.70
Kilo:66

Evet.Sabretmek gerek.Birçok hareket var, sanırım hareketleri değiştirmem gerekecek ve 4 farklı harekete çıkaracam.Kafamda bu var.Yorumunuz için teşekkür ederim.

rica ederim. de demek istediğim noktayı atlamamanı rica ederim 1 3 5 hareket hatta bütün hepsinide yapabilirsin fazla hareket fazla çalısma oakdar gelişme anlamına gelmıor dediğim gibi triceps hakkında ciddi bir arastırma ile ne demek istediğimi daha iyi anlarsın ki bu tarz konuların forumdada olması gerekir yok ise internet sonsuz bilgi daarcığı sonucta burda sana farklı hareket tavsiyesdide verebilirdim yada veren illa çıkar ancak bu senin bir işine yaramaz

benim önerim farklı hareketler ile triseps i her noktadan geliştirmek şahsen en küçük kas grupların dan biri olduğu için çok set az ağırlık triseps de favorimdir..

triceps yavaş gelişiyor derken? Hangi hareketleri yapıyorsun? Biceps ve triceps kolay zorlandığı için nispeten daha hızlı gelişiyor.. hatta her dinlenme günü sızlıyor.. belki yeterince zorlamıyor olabilir misin? omuzuna dikkat ederek kickback ve dipshareketini 50 60 cm den yere hafif değip kalkacak şekilde tükeninceye kadar yaparsan.. ya da ağırlık takarak yaparsan.. farklılık olur diye düşünüyorum..

Şınav denilince aklıma geldi.. Ağırlık giyerek (içi dolu sırt çantası vs) kız şınavı dedikleri diz üzerinde şınav çekersen de triceps lere sağlam vuruyor..

farklı hareketler deneyebilirsin ayrıca daha ilk ay sabırlı olmasın beslenmeni uyku düzenini dinlenmeni gözden geçirmelisin çok hareket girme sakın bu faydadan çok zarar getirir

Hepinize teker teker teşekkür ederim.Yazdıklarınızı uygulamaya çalışacağım.

Reverse grip Bench press
Skullcrusher
Dumbel floor press

Bu rutini denemeni tavsiye ederim ben çok verim aldım bu rutinden.

Back
Yukarı