bedirhan37
Üye
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar. Sorunum şu şekilde yaklaşık üç aydır falan bütün antremanımda bir sorun var hareketler düzgün olmuyor çabuk yoruluyorum vs. beslenmeme cok dikkat ediyorum supplementte kullanıyorum bunlarda sorun yok gibi görünüyor. En moralimi bozan yerden girmek istiyorum tricepslerim önceden cok güzel gelişirlerdi antremanı yaptığımı hissederdim ama artık sanki bittiler antremanda yeterince ağrımıyorlar sadece yoruluyor ve kaldırmamı engelliyor yanma hiç olmuyor sanki eklemleri ağrıtıyor gibi bende tam çözemedim antreman bittikten sonraki gün ağrıyor ama bu ağrı sanki bir hafta sonraki antremanımın günü bile sıktığımda içten içe biraz yanma var gibi oluyor antremandada yeterince performans yaptırmıyor sanki yarım yamalak çalışıyor neden çözemedim sağ kolumu kullanıyorum sağ kolum 37 cm gibi bi ölçü almıştı ama durdu birden sol 36 oldu sağı yakaladı sağ 36 ya düştü sağ tamamen bitti sanki sol güzel çalışıyor şişiyor antremanda hissediyorum sağ ölü gibi nedeni ne olabilir bicepstede böyle oluyor cok moralimi bozmaya başladı