FiziCisT
Üye
Arkdaşlar bu sporu 2 yıldır yapıyorum ; kollarım 30 dan 41.5 a yükselde . Artık detaylar canınızı sıkmaya başlıyor . Tricepsin dirsekle birleşen alt kısmını tam olarak hangi hareketlerle geliştirebilirim ? Bicepsin tarihcesini yazan forum , triceps konusunda çok ilgisiz ve de bilgi konusunda triceps hakkında çok zayıf . Artık tecrübelerimizden istifade ederek bu sorunu çözebileceğimizi düşünüyorum . Triceps konusunda denediğim programlar konusunda şöyle söyleyeyim : skull crasherin her türlü versiyonunu denedim reverse olsun düz olsun boyun arkasından olsun her türlü pressi dar açıyla yaptım . Şınavları program sonrası pump için kullandım . Düz programdan kaçındım . Genelde süpersetli , trisetli programlar yaptım. Ve neredeyse her triceps antrenmanım sonrası o tatlı acıyı kollarımda hissettim . Tricepsin at nalı kısımları zaten tatmin edici . Sorun alt noktayı göz zevkimden ötürü daha kalın hale getirme isteği . Ha bir dipnot geçeyim . Programlarımda en az yer alan triceps hareketlerinden biri de kickback olmuştur . Benden bu kadar . Cevaplarınızı bekliyorum.