deathlifter
Üye
yorum benim değil. benden ve eminim sizden de bilgili birinin yorumu. kol gibi küçük bir kasta iç dış vs detaya gerek yok. işi bilen biri şunu sorardi komple programin nedir temel hareketlerin kaçı var adım gibi eminim beli sakatlanmasın diye hocası deadlift koymamıştır programına. sürekli papağan gibi tekrar ettiğim squat deadliftin triceps ile ne alakası var diye sormayacağınızı umuyorum. adam öce temeli bir oturtmuş mu. yarışmaya girmeyecek sonuçta. herşey tam düzgünse detaya o zaman bakılır. benim ve bildiğim daha birçok salonda temel hareketler es geçiliyor asıl sorun bu. onlar olmadan yok dar tutup ile pushdown yapmış yok dış triceps için dambılı şöyle tutmuş önemi yok. önce büyük fırça ile büyük geniş duvarları boyayalım sonra küçük fırça ile rötuşlara geçeriz. malesef insanlar biraz da gösteriş amaçlı kolları hep ön planda tutuyor sorular hep bu yönde yenilerin. acaba bacak için gerekli detaya giriliyor mu yoksa extension ve curl ile geçiştiriliyor mu.İç ağırlıklı, dış ağırlıklı gibi belirgin yönelimli çalışmalar çook ama çok önemlidir. Vücut eksik noktalarına göre nakış gibi yavaş yavaş işlenir ve eksik noktalar iyi noktalara yaklaştırılarak simetri ve estetik tam olarak yakalanmaya çalışılır.
Kusura bakmayın ancak bu yorumunuzu bilgi yetersizliğinize veriyorum.
özeti tricepsin detayına gelene kadar irdelenecek çok şey var.