Junichi
Üye
Arkadaşlar 4 günlük bir Split uyguluyorum..
Tricepsin etkilendiği gün Pazartesi:Göğüs-Bipces çalışıyorum ister istemez Göğüsün press hareketlerinde tricepste devrede oluyor,bu gün hatta Son hareketim olarak Chest Dips yapıyorum Tricepsi dediğim gibi ister istemez çalıştırıyor göğüs için pozisyon alsamda.. Omuz ve Tricepsi ise Cuma günü çalışıyorum.. Ben Triceps için Tricep Dips in biçilmez bir kaftan olduğunu düşünüyorum temel hareketi olarak ve Omuz gününde şöyle bir şey hareket düzeni düşündüm..
not:bu arada tricepsimin long head kısmım daha geride kalan bir bölgem
1- V-bar Pushdown (dirsekleri iyice ısındırmak için)
2- Triceps Dips
3- Lying Tricep Extension (Skullcrusher) veya One Arm Tricep Extension
Lakin Omuzda zaten 1 heavy 1 tane hafif olmarak üzere 2 tane Press hareketim var (Millitary Press ve Cuban Press),dirseklerim ısınmış olucak zaten sizce bu sıralama daha mı mantıklı olur ?
1-Triceps Dips
2-Lying Extension veya One Arm Tricep Extension
3-V-bar Pushdown
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Tricepsin etkilendiği gün Pazartesi:Göğüs-Bipces çalışıyorum ister istemez Göğüsün press hareketlerinde tricepste devrede oluyor,bu gün hatta Son hareketim olarak Chest Dips yapıyorum Tricepsi dediğim gibi ister istemez çalıştırıyor göğüs için pozisyon alsamda.. Omuz ve Tricepsi ise Cuma günü çalışıyorum.. Ben Triceps için Tricep Dips in biçilmez bir kaftan olduğunu düşünüyorum temel hareketi olarak ve Omuz gününde şöyle bir şey hareket düzeni düşündüm..
not:bu arada tricepsimin long head kısmım daha geride kalan bir bölgem
1- V-bar Pushdown (dirsekleri iyice ısındırmak için)
2- Triceps Dips
3- Lying Tricep Extension (Skullcrusher) veya One Arm Tricep Extension
Lakin Omuzda zaten 1 heavy 1 tane hafif olmarak üzere 2 tane Press hareketim var (Millitary Press ve Cuban Press),dirseklerim ısınmış olucak zaten sizce bu sıralama daha mı mantıklı olur ?
1-Triceps Dips
2-Lying Extension veya One Arm Tricep Extension
3-V-bar Pushdown
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.