triceps agrisi

Pazartesi tam anlamiyla hard core bi antrenman yaptim o gun hic bi yerim agrimadi ama dun sali tricepslerim cok fena acimaya basladi kafamin arkasina goturemiyorum bile bugun carsamba hala gecmedi biceps sirt var bugun sorun olurmu isinsam felan halledebilirmiyim ? Yoksa bicepsi baska bi gunemi atsam[DOUBLEPOST=1404902708][/DOUBLEPOST]Aksam gidicem biraz buz felan tutcam az sonra cevaplarinizi bekliyorum :)

Pazartesi tam anlamiyla hard core bi antrenman yaptim o gun hic bi yerim agrimadi ama dun sali tricepslerim cok fena acimaya basladi kafamin arkasina goturemiyorum bile bugun carsamba hala gecmedi biceps sirt var bugun sorun olurmu isinsam felan halledebilirmiyim ? Yoksa bicepsi baska bi gunemi atsam[DOUBLEPOST=1404902708][/DOUBLEPOST]Aksam gidicem biraz buz felan tutcam az sonra cevaplarinizi bekliyorum :)
Ben ne zaman ağır antrenman yapsam banada oluyor 2 gün geçmiyor ağrısı merak etme,normal birşey.
Eğer göğüs gircem deseydin sıkıntı olurdu.
Ancak biceps ve sırtın tricepsle uzaktan yakından alakası yok,Antrenmandan önce gerdirme hareketleri yaparak başlarsan bir sıkıntı çekmezsin

antrenmana başladığın zaman ağrıların dinecektir. tricepslerinin bu kadar ağrımasının sebebi antrenmanını hakkıyla yapmış olmandır. tebrikler

Ayrıca eklemeliyimki göğüs bacak gibi kas gruplarının ağrısı daha fazla sürmektedir dikkat ettiysen

Evet bacak daha çok sürüyo bizim salon 2 katlı alt katta bacak çalışıyorum merdiven var bacak çalıştığım günlerde o merdiveni çıkarken ayaklarım titriyo zar zor çıkıyorum :) acıdan zevk almaya başladım zaten :) teşekkürler yorumlar için ısınmadan girmicem zaten sağolun

Back
Yukarı