trcieps bölgem maalesef benim en az gelişen ve en zayıf bölgem. yani sırt, biceps, omuz gibi bölgelerde benden çok daha hafif kilolar ile çalışan adamlar iş tricepse geldiğinde benim çalştığım ağırlıkların çok daha fazlası ile çalışabiliyor. bu sporda herkesin kendi vücuduna göre hareket etmesi gerektiğinin farkındayım yalnız triceps hareketlerinde aylardır ağırlık arttıramamanın ve gelişimin bicepsin yanında zayıf kaldığının verdiği moral bozukluğu ile son 2 aydır baya ağrı çalışmaya gayret ediyorum ama şöyle bir şey oluyor.
normalde diğer bölgeleri çalıştıktan 2 gün sonra ağrılar geçiyor yalnzı tricepste artık çok hareket girmemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum, 4 gün civarı sürüyor. örneğin bu çarşamba triceps çalıştım ve bu gün yani cumartesi günü olmasına rağmen tricepsimi sıktığımda veya elimle bastırdığımda baya bir ağrı oluyor. tricepsin bu kadar uzun sürede toparlanması normal midir yoksa ben mi kaş yapayım derken göz çıkartıyorum?
normalde diğer bölgeleri çalıştıktan 2 gün sonra ağrılar geçiyor yalnzı tricepste artık çok hareket girmemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum, 4 gün civarı sürüyor. örneğin bu çarşamba triceps çalıştım ve bu gün yani cumartesi günü olmasına rağmen tricepsimi sıktığımda veya elimle bastırdığımda baya bir ağrı oluyor. tricepsin bu kadar uzun sürede toparlanması normal midir yoksa ben mi kaş yapayım derken göz çıkartıyorum?