Trapezlerim aşırı büyüdü yardım? (RESİMLİ)

arkadaşkar yanlış çalışma sonucu trapezlerım aşırı büyüdü bana yardım edersenız cok sevinrim

aşırı çalışıp trapezlerı yaksam nasıl olur?bench_O

Eklentiler

• 06072010178.jpg
    06072010178.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 506
  • 06072010179.jpg
    06072010179.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 525
Büyük ihtimalle leteral raise hareketini olması gerekenden fazla ağırlıklarla yapıyosun. Leteral raise hareketinde ağırlıkları düşürürsen sorunun hallolucağına inanıyorum

Trapezleri bence küçültmeye uğraşma onun yerine omuzlarını geliştir trapezler gerçekten çok estetik duruyor omuzlarda iyiyse

vücuduna göre aşırı büyümüş olabilir trapezleri sıkmadan vücudun bir fotoğrafını koy daha sağlıklı olur

Trapez kasını ufaltabileceğiniz bir egzersiz yoktur.Sadece trapezleri çalıştırmayarak ve omuz hareketlerini azkilo ile nizami çalışarak dengeyi sağlayabilirsiniz.

dumbell lateral raise ve barbell rowking hareketlerıne cok agır gırdım 1 senedır çalısmıyorum ama hiç kas ınmedı sankı daha cok buyudü gibi geliyor omuz bile çalısmaktan korktum daha da buyumesin die şimdi omuz calısırken nasıl calısıcam

4x10 yapıyorum omuz dumbell press 30 kg kaldıyorum sizce nasıl?

sizin önerileriniz neler

lateral raiseyi oturarak yap ayakta yapınca dahada çok vuruyor trapeze. tıbben yakma imkanın yok ancak besinsiz bırakarak ve çok çalışarak şeklini bozabilirsin estetik dururken dahada feci olur . dinlendir ve trapeze vurdurmamaya bak

Trapezin aşırı değil, hatta cok az bile daha. Gerçek trapez tümsek şeklini aldıgında ve yüksekligi arttıgında, omuz-sırt genişligi ve kalınlığı anlamında güzel bir görüntü oluşturur. Trapezlerin çok iyi olsaydı, boyun kalınlıgında gayet göz önünde olurdu, ama son resime göre vücuduna genel olarak bu şikayet için çok erken sözler söylemişsin.

bende ilk resimleri sıkmadan çektin zannettim...son resimde ki gibiyse trapezlerin gayet normal...bi aşırılığı yok

Back
Yukarı