BaBe ShaQ
Üye
Pamuk ipliğine bağlı herşey sanki..
1 dakika sonra nolucağımız belli değil..Ben araçtan kurtulunca en azından bi geçmiş olsun bekledim otobüs şoförü tarafından.Onu bile yapmadı..
İnsanlığından şüphe ettiğim birinin sürücülüğünden şüphe etmem de gayet normal..
Herşeyi kazadan sonra algılamaya başladım.
Benzin deposu full dü,adamın çarptıgı yer depo kapağının üstü..bizim düştüğümüz şarampolde kuru otlar var...
Ya bi sızıntı olsaydı ve herhangi bişeyden dolayı alev alsaydık ?
Ya emniyet kemeri olmasaydı da camdan fırlasaydık..
Arabanın çelik jantını ortadan 2 ye bölüp tekerleğin şase yerinden kırılmasını sağlayıp benim takla atmamı gerektircek kadar hızlı otobüs kullanan birinin değil 6 ay ömür boyu ehliyetsiz kalması lazım bence..
Neyse...
Bu arada arabam çok sağlammış..Yerli araba olsaydı kağıt gibi dümdüz olurduk..Attığı taklaya rağmen tavanında çökme bile olmadı.Helal valla..Elin pirinç lapasıyla beslenen japonu yapmış
Bundan sonra alacağım arabada önce sağlamlık arıcam ..
Ya Nissan,ya da wolksvogen ya da audi düşünüyorum..
Araba alıcak arkadaşlar varsa da nissan ı düşünsünler bence
1 dakika sonra nolucağımız belli değil..Ben araçtan kurtulunca en azından bi geçmiş olsun bekledim otobüs şoförü tarafından.Onu bile yapmadı..
İnsanlığından şüphe ettiğim birinin sürücülüğünden şüphe etmem de gayet normal..
Herşeyi kazadan sonra algılamaya başladım.
Benzin deposu full dü,adamın çarptıgı yer depo kapağının üstü..bizim düştüğümüz şarampolde kuru otlar var...
Ya bi sızıntı olsaydı ve herhangi bişeyden dolayı alev alsaydık ?
Ya emniyet kemeri olmasaydı da camdan fırlasaydık..
Arabanın çelik jantını ortadan 2 ye bölüp tekerleğin şase yerinden kırılmasını sağlayıp benim takla atmamı gerektircek kadar hızlı otobüs kullanan birinin değil 6 ay ömür boyu ehliyetsiz kalması lazım bence..

Neyse...
Bu arada arabam çok sağlammış..Yerli araba olsaydı kağıt gibi dümdüz olurduk..Attığı taklaya rağmen tavanında çökme bile olmadı.Helal valla..Elin pirinç lapasıyla beslenen japonu yapmış

Bundan sonra alacağım arabada önce sağlamlık arıcam ..
Ya Nissan,ya da wolksvogen ya da audi düşünüyorum..
Araba alıcak arkadaşlar varsa da nissan ı düşünsünler bence