25 yaşındayım bacakda ağır çalıştığım zaman kasıklarımın aşağısında ağrı oluyodu ürolojiye gittim testosteron seviyeme ve ultrosonla testislerime baktırdım
hormon değerlerim
total testesteron 486 normal değer 229-786 ng/dl
serbest t3 3,36 normal değer 2,3-4,2 pg/ml
serbest t4 1,2 normal değer 0,88-1,172 ng/dl
tsh 2,7 normal değer 0,57-5,6 mU/L
ultrason sonucumda da solda varikosel varmış ama doktor hiç iplemedi ben sonuçları sormaya gittiğimde o zaten çoktan reçeteyi yazmıştı bile, ultrason kağıdına bile bakmayı unutuyordu da ben hatırlattım sonra ha sende varikosel var dedi. Zaten pi. haber vermeden bana antidepresan yazmış birde b12 ile antihistamik yani alerji ilacı bana bütün yazdığı ilaçlar neyse sizce hormon değerlerim nasıl birde nox kullanıyorum varikoseli arttırır mı ?
hormon değerlerim
total testesteron 486 normal değer 229-786 ng/dl
serbest t3 3,36 normal değer 2,3-4,2 pg/ml
serbest t4 1,2 normal değer 0,88-1,172 ng/dl
tsh 2,7 normal değer 0,57-5,6 mU/L
ultrason sonucumda da solda varikosel varmış ama doktor hiç iplemedi ben sonuçları sormaya gittiğimde o zaten çoktan reçeteyi yazmıştı bile, ultrason kağıdına bile bakmayı unutuyordu da ben hatırlattım sonra ha sende varikosel var dedi. Zaten pi. haber vermeden bana antidepresan yazmış birde b12 ile antihistamik yani alerji ilacı bana bütün yazdığı ilaçlar neyse sizce hormon değerlerim nasıl birde nox kullanıyorum varikoseli arttırır mı ?