Danny Boy
Yeni Üye
Danny Doktor Musun Ya Da Bu Rahatsızlığı Geçirdin Mi Ki Bu Kadar Biliyorsun Anlamadım Ben? Dışardan T4 Hormonu Alıyorsun, Bu Tiroid Bezlerinin Yapacağı İşi Yaptırmayıp Dışardan Alacağın Anlamına Geliyor. Dışardan Alınan Her Çeşit Hormon Zararlıdır Vücut İçin. Levoya Başladıktan Sonra Eğer Tiroid Rahatsızlığı Varsa Bir Gün İçmese Bile Vücudu Ödemle Şişer. Saçma Falan Deme Metabolizma Hızını Artıran Yiyecekler Diye Google A Yaz Var Mı Yok Mu Gör. Ben Bu Rahatsızlıkla Uğraşıyorum Ve Birçok Doktorla Konuştum Bu Konuyla İlgili. Adam Daha Hipotiroid Değil Tiroidit Var Adamda. T3 - T4 Normal TSH Yüksek Diyor. Direk İlaca Başlaması Gerekmiyor Yani. Kaldı Ki Doktor Da Hemen Başlamamış. Ben Sadece Tavsiye Verdim Bir Ay Gibi Bir Sürede TSH I Bu Söylediklerimi Yaparak Normal Seviyeye Çekebilirse Ne Ala. Ama Çekemezse Tabi İlaca Başlayacak.
eger konu bır hormon ılacı ıse doktor olmama gerke yok steroıd turevı hersey hakkında bılgım var
bak bu t4 asıl hormon dgeıl yanı sen bunu t3 ıle karıstıryorsun sanırım
uzun sure t4 kullansa bıle doktor keselım dıyebılır sorun yok yanı ılac aldı dıye bagımlısı olmaz
senın dedıklerın yanı almassa ıste hemen yanetkılerı olucak falan t3 ıcın gecerlı
t4 de sorun yok
doktorunuz neyı uygun goruyorsa odur
cunku tsh degerı eskı hale gelene kadar t4 tedavısı ılacın amacına uygundur