The Expendables 3 - Cehennem Melekleri 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

shaq

MOD
Yönetici
Moderator
Serinin 3. Filmi Yine İddialı Olacak Gibi Görünüyor. Film 2014 yılında gösterime girecek.

Bruce Willis'in olmadığı üçüncü filmde Harrison Ford, Mel Gibson, Antonio Banderas, Kellan Lutz, Wesley Snipes gibi önemli isimler olacak.

Filmleri ilgili haber ve görseller çıktıkça buraya ekleyeceğim.

Bu arada Mel Gibson'ın vücudunun böyle olduğunu ilk defa görüyorum. PS yok dimi :)

Eklentiler

• mel-gibson-expendables-3_thumb[1].jpg
    mel-gibson-expendables-3_thumb[1].jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 829
Yaşlılar kulübü geri dönüyor :).Sanırım gelmiş geçmiş bütün yaşlı holywood yıldızlarını bir seride oynatmaya çalışıyorlar yanlış anlaşılmasın severim izledin 2 seriyide.

mel-gibson-expendables-3_thumb-1-jpg.23320

Mel Gibson ı Fatih Terim e benzettim vücut dışında :)
wrestler in dediği gibi braveheart filminde de sağlamdı, yine form tutmuş, alkolü azalttı sanırım..

film ilk serisi gibi aynı hızda devam ediyor.dün izledim ve adamlar hakkını vermiş dedim.parayı harcamışlar :)

kötü adam mel gibson filme renk katmış giderek film daha aksiyonlu ve daha komik olmaya başladı banderaslı sahneler çok komikti stallone için yaş 70 ama iş bitmemiş denebilir adama helal olsun bizde 68 yaşında otobüste kendisine yer verilmesini beklerler o ise aksiyon filmi çekiyor bu durum spor yapmanın ne kadar önemli olduğunu gösterir

kötü adam mel gibson filme renk katmış giderek film daha aksiyonlu ve daha komik olmaya başladı banderaslı sahneler çok komikti stallone için yaş 70 ama iş bitmemiş denebilir adama helal olsun bizde 68 yaşında otobüste kendisine yer verilmesini beklerler o ise aksiyon filmi çekiyor bu durum spor yapmanın ne kadar önemli olduğunu gösterir

Banderas filme çok ayrı bir renk katmış :)

Filmi 1 ay önce netten izledim beklentim yoktu .Vasat bir film olmuş Mel Gibson + iyi oyunculuk filmi kurtarmış senaryo kötü ,zaman geçirmek için izlenebilir.
zaten bu tarz filmler zaman geçirmek birde sporcuysanız salona gitmeden önce seyredilecek filmlerdir eğlenmek kafa dağıtmak için yapılmış yanlış anlaşılmasın lafım sana değil kimileri bu ve bu tarz filmleri sevdiğimizi söyleyince yok sinemadan anlamıyorsun yok esaretin bedelini bir izle fikrin değişir gibi saçma sapan cümleler kuruyorlar yahu o filmi seyretmediğimizi nereden çıkarıyorlar ayrıca bu tarz filmleri eğlence yönünden beğendiğimizi oscarlı filmleri ise sanatsal açısından beğendiğimizi anlatamadık

Back
Yukarı