testesteron ,bacak,creatine genel soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr X
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mr X

Üye
arkadaşlar bacak çalışınca testesteron arttığını biliyoruz aynı zamanda testesteronun saç döktüğünüde biliyorum
bu yüzden bacak çalışmama kararı aldım bir daha varsın kürdan bacak desinler saç dökülmesini göze alamam artık
ve arkadaşlar 3 gündür hafif ateşim var creatineden kaynaklanma ihtimali varmıdır?

Mr X, senin bacak çalıştığında yada herhangi bi kas grubu, vucudunun uretecegi testosteron bellidir 3-7mg. Doğal çalışan biri için saç dökmesi söz konusu değildir. Tabi sen vucuduna disardan vucudun haftalik ürettigi testonun 5 katini enjekte edersen iş değişir.

arkadaşlar bacak çalışınca testesteron arttığını biliyoruz aynı zamanda testesteronun saç döktüğünüde biliyorum
bu yüzden bacak çalışmama kararı aldım bir daha varsın kürdan bacak desinler saç dökülmesini göze alamam artık
ve arkadaşlar 3 gündür hafif ateşim var creatineden kaynaklanma ihtimali varmıdır?
Testo olmazsa yaşamını idame ettiremezsin.Erkekte erkeklik hormonu olmak zorundadır doğal olarak.Testoyu steroid olarak aşırı dozda alırsan saç dökülmesine sebep olabilir.Fakat hani bacak çalıştım hormonlar artar aha saçlar gider mantığı yersiz bi düşünce.Lütfen bacak çalış ki GH salımının artsın ve en önemlisi yere sağlam bas.

Back
Yukarı