Ter Düzenleyici Solüsyonlar ve Vücut Geliştirme

Merhabalar,
Aşırı terleme sorununa sahibim.Durduğum yerde koltuk altım terliyor.En ufak harekette terliyorum.Ve haliyle bundan rahatsızlık duyuyorum yaz kış hırkayla geziyorum belli olmasın diye.Vg ye başlamadan önce bu sprey şeklindeki ilaçtan kullanmıştım ve gerçekten de işe yarıyor.Ancak 1 ay önce yine başladı.Tekrar kullanmam durumunda kas gelişiminde bir aksamaya neden olur mu sizce ? İlacın çalışma prensibini bilmiyorum vücuttaki etkisini ancak içinde alkol,alüminyum klorid ve deiyonize su var.

Belki biraz radikal olacak ama tv de görmüştüm, koltuk altına botoks yapıyorlardı. Çok rahatsız isen araştırmanı tavsiye ederim

Belki biraz radikal olacak ama tv de görmüştüm, koltuk altına botoks yapıyorlardı. Çok rahatsız isen araştırmanı tavsiye ederim
Biliyorum ancak ilaç yetiyor,aynı dertten muzdarip kişilerle görüşmüşlüğüm de var bazıları botoks işlemini uygulatmasına rağmen çözüm olmamış.Onların ter bezleri benden de fazla çalışıyor sanırım halime şükür.

bendede terleme sorunu çok fazla var ama ben artık sallamıyorum alıştım böyle yaşamaya.
kardeşim klips taktırmıştı kol altından girilipde ellerindeki terlemeyi önlemek için ama şimdide sırtı su gibi terliyor :)
sırtını bir yere dayayacak olsa arabada yolculuk falan etse sırtı gölet gibi oluyor.o ter çıkacak yer buluyor kendine sen sadece yapılan işlemlerle çıktıgı yeri değiştirirsin.
solüsyon bir ara bende kullandım çalışma mantıgını bilmiyorum ama düzenli kullanılması gerekiyor ara verildiği zaman eski haline geri dönüyor.yaptıgın spora zarar vereceğini zannetmiyorum şahsen.

Back
Yukarı