Bu forumun en iyi vücutlarından birine sahip pump forever her gün yatmadan önce 2 dilim kepekli ekmekle 100 gr light kaşar yiyen birisi. Tabi gün içinde 100 kg olan vücuduna 500 gram karbonhidrat, 200 gram protein ve 100 gram yağ sokan birisiydi
Sonuç olarak gece yatmadan kepekli ekmek yemeyi ben aşırı yanlış bulmuyorum. Gece çikolata bal vs. yemekten çok daha iyi bir seçimdir.TAbi yiyip hemen yatmak yerine yatmadan 1 saat önce falan yemek en doğrusu bence.Zaten iyi antrenman yapıyorsanız yatmadan 1 saat önce birşey yerseniz yatana kadar midede doluluğun gittiğini görürsünüz. Vücut deli gibi hızlı çalışıyor.
Ben çok iyi antrenman yaptığım zamanlarda 2 saatte bir inanılmaz acıkıyorum. Böylece metabolizmamın çok hızlı çalıştığını ve vücuduma ne verirsem sindirdiğini farkedebiliyorum.
Gece boyu kaslara protein gitmesini hesaplıyoruz gece boyu kaslara glikojen gitmesini hesaplamıyoruz. Casein protein ne ise onun karbonhidrat versiyonu da kompleks karbonhidratlı bir yiyecektir. Sonuçta kaslara yeterli glikojen gitmezse yeterli büyüme sağlanmaz.
Son düzenleme: 11 Ağustos 2010