yalnızkovboy_89
Üye

NutriCook; sıradan pişirme yöntemleri ile karşılaştırıldığında balıklarda Omega 3’ü %25 daha fazla korur.
NutriCook ile et yemeklerini çok hızlı birşekilde, aynı yumuşaklıkta ve B6 vitaminini koruyarak pişirebilirsiniz.
NutriCook ile pişirilen nişastalı besinlerde bulunan karbonhidratlar vücut tarafından daha yavaş emilir. İnsan vücudun enerji ihtiyacını karşılayan karbonhidratlar daha sağlıklı ve uzun ömürlü bir şekilde tüketilir. Bu sayede enerjinizi daha uzun süre koruyabilirsiniz.
NutriCook, sebzelerde bulunan C vitaminini geleneksel pişirme yöntemlerine göre 2 kat daha fazla korur.
Arkadaşlar aranızda bu ürünü kullanan var mı?Çok sağlıklı yiyecekler pişirdiğini düşünüyorum.Özellikle bu ürünle pişirilen karbonhidratlı ürünlerin vücut tarafından daha yavaş sindirilerek uzun süre enerji sağlaması çok cazip geldi bana.