Tecrübeli Arkadaşlar Programıma Bakabilirler mi? Bir Garip Geldi Bana.

Arkadaşlar uzun zamandır dikkatle takip ediyorum vücut geliştirme sporunu. Yaşım 27 ve bu yüzden acaba çok mu geç kaldım diye düşündüm kaslı üçgen bir vücut için. Ancak sonra kendi kendime hiç bir şey olmasa bile en azından içimde kalmamış olur ve sevdiğim sporu yapıyor olurum diye düşündüm ve dün bir salona yazıldım. Bu arada yaklaşık 10 kilo fazlam var. Salondaki arkadaş vücut ölçülerimi falan aldı ve resimdeki programı verdi. Bu siteyi de üye olmadan uzun süre takip ediyordum ve buradaki tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak aklıma geldi. Eğer ekteki resime bakıp yorum bırakırsanız müteşekkir olurum. Şimdiden teşekkürler.

Fitness salonlarında amaç bellidir ne bilim 1 aylık program verir gösterir aman bir ay benden uzak dur yaklaşma bana dercesine bence yeni başlayanlar bölümünde ki programlara bir göz at

dostum ben 41 yasindayim 1 senedir yapiyorum bu sporu basladigimda 110 kiloydum simdi 90 kilo ayni zamanda hem kilo verip kas yaptim 20 yasindaki genclerle her turlu yarisiyorum 27 yas nedirki bence 40 yas bile baslamak icin gec degil

Fitness salonlarında amaç bellidir ne bilim 1 aylık program verir gösterir aman bir ay benden uzak dur yaklaşma bana dercesine bence yeni başlayanlar bölümünde ki programlara bir göz at
Bugün yeni programımı forumdan aldım götürdüm ve o şekilde çalıştım ve gerçekten çalıştığımı hissettim bugün. Haklısın aynen öyle olmuş.

dostum ben 41 yasindayim 1 senedir yapiyorum bu sporu basladigimda 110 kiloydum simdi 90 kilo ayni zamanda hem kilo verip kas yaptim 20 yasindaki genclerle her turlu yarisiyorum 27 yas nedirki bence 40 yas bile baslamak icin gec degil
Eyvallah abi, haklısın bu sporu yapana kadar kendimi yaşlı hissediyordum, ancak nefes almam bile değişti kaç gündür.

Back
Yukarı