Tecrübelerinizden yararlanmak ..

Merhabalar değerli spor dostları,
Yaşım 24 yaklaşık aktif olarak 3 aydır spor yapıyorum haftada 6 gün PT ler ile veya tek başıma.
Başladığımda 63 kiloydum ilk 15 gün genotropin kullandım . Faydasını görmedim tavsiyede etmiyorum kullanmamda saçmalıktı zaten her neyse yaklaşık 15-20 gündür ProGainer kullanıyorum son ölçümlerimde 71 kilo oldum. Ve iyi beslenme yaparak yağlanmayı göbekte ve yan basenlerr attığımı gözlemledim .
Vücut 3-5-6 aydamı gelişir diye basit sorular sormayacağım hayatımın içinde sürekli ilgileneceğim günümün 2 saatini ayırdığım sevdiğim bir olay ve eylemdir.
Sizden gelişimim için takviye olarak nelere dikkat edilmeli ne yapmalı ufak bilgiler almak isterim ilk başlangıç ve şimdiki görsellerimi koyacağım . Saygılar sevgiler .

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    135,3 KB · Görüntüleme: 358
  • image.jpg
    image.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 367
  • image.jpg
    image.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 345
  • image.jpg
    image.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 358
  • image.jpg
    image.jpg
    149,6 KB · Görüntüleme: 365
3 aydir yapiyorsan ilaveten birsey almana su asamada gerek yok.Günlük kalori artirimina giderek gainer almayida birakabilirsin,Son olarak resimde gördügüm kadariyla bacak antremanlarina biraz daha yogunlas:)

Kendinize bir hedef kilo belirleyin oncelikle, hacim bolumu bittikten sonra tabi nerede bitecegi sizin takdiriniz, detaylarla ozaman ugrasirsiniz su an icin cok fazla dusunmeniz gereken birsey goremedim resimlerde @Bekci Bey'in dedigi gibi bacaga biraz onem verin...

Sic Semper Tyrannis

Back
Yukarı