Taylor Lautner Steroid Limi ?

arkadaşlar merhaba tam 6 aydır fitness yapıyorum ilk haftadan taylor lautner hedefi seçtim kendime fakat 6 ay oldu hafif kol şişmesinden başka bir olay olmadı henüz :D açıkçası suplement kullanarakta bu adamın vücudu gibi vücut yapabileceğimi sanmıyorum .. steroid kullanmışmıdır bu adam böyle bir vücut için ? 9 ayda yapmış .. çok estetik gözüküyor bu arada ben nasıl böyle bir vücuda sahip olabilirim ne önerirsiniz ?

jacop black.jpg

Hollywood oyuncularının büyük bir kısmı ilaçlı çünkü istenilen vücutlara hızlı bir şekilde ulaşmaları gerekiyor. Bu vatandaşın abartı bir vücudu yok mevcut durumun, disiplin ve genetik yapıya göre 1-2 senede yapılabilir sanırım.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle bir vücut için steroide hiç gerek yok 9 ayda bundan daha fazlası bile olabilir rolü açısından belli bir oranda tutmuştur ölçüleri
Sende durumlar nasıl taylor gibi bi foto at ne kadar kalmış bakalım :D

Hollywood oyuncularının büyük bir kısmı ilaçlı çünkü istenilen vücutlara hızlı bir şekilde ulaşmaları gerekiyor. Bu vatandaşın abartı bir vücudu yok mevcut durumun, disiplin ve genetik yapıya göre 1-2 senede yapılabilir sanırım.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
peki suplement kombini ile 6 ayda yapılabilir mi ? bu adam 9 ayda yapmış[DOUBLEPOST=1527098150][/DOUBLEPOST]
Böyle bir vücut için steroide hiç gerek yok 9 ayda bundan daha fazlası bile olabilir rolü açısından belli bir oranda tutmuştur ölçüleri
Sende durumlar nasıl taylor gibi bi foto at ne kadar kalmış bakalım :D
uygun bir zamanda çekip atacağım ama hafif kol kasından başka birşey yok bende henüz 6 ay oldu ama :D

9 ayda altyapisi olmayan biri bu vucudu yapamaz. Bu adam ilacla 9 ayda yaptiysa normal biri 18 ayda iyi beslenme ile bu vucudu yapar...

9 ayda altyapisi olmayan biri bu vucudu yapamaz. Bu adam ilacla 9 ayda yaptiysa normal biri 18 ayda iyi beslenme ile bu vucudu yapar...
bu adam çocukluğundada fitness çalışmış zaten yani altyapısı var .. 18 ayda bana biraz fazla .. supplementler ile ne kadar ayda yapabilirim peki ? bcaa kreatin destekleri ile mesela ? şuan sadece whey kullanıyorum ama hafif kol şişkinliğinden başka birşey yok şuan .. 6 ay oldu başlayalı spora haftada 4 5 gün gidiyorum .

Bir hadise anlatılır. Adamın biri bir yere gidecektir, yol kenarında oturan yaşlı bir adam görür ve ona gideceği yere ne kadar sürede gidebileceğini sorar. Adam cevap vermez. Yolcu yoluna devam ederken adam arkadan bağırır, 2 saat! Yolcu döner ve "neden biraz önce cevap vermedin?"diye sorar. Adam cevap verir:
-Hangi hızda gittiğini bilmeden ne kadar sürede gideceğini nerden bilebilirdim?
Özetle, hangi hızda gittiğini bilmediğimize göre, ne kadar sürede ulaşacağını nerden bilelim?

bu adam çocukluğundada fitness çalışmış zaten yani altyapısı var .. n destekleri ile mesela ? şuanbaşka birşey yok şuan .. 6 ay oldu başlayalı spora haftada 4 5 gün gidiyorum .
bu adam çocukluğundada fitness çalışmış zaten yani altyapısı var .. 18 ayda bana biraz fazla .. supplementler ile ne kadar ayda yapabilirim peki ? bcaa kreatin destekleri ile mesela ? şuan sadece whey kullanıyorum ama hafif kol şişkinliğinden başka birşey yok şuan .. 6 ay oldu başlayalı spora haftada 4 5 gün gidiyorum .
Bence kendine ilacli adamlari ornek alma. Sporunu yap kilo×1.6 gr proteinini al. Zamanla olan olacaktir. Takinti haline getirip sonra mutsuz olursun. Bu isten ekmek yiyenler ilacta alir baska biseyde. Benim amacim spor ve saglik.

Sana en başta söyleyebileceğim şey kendini başkasıyla kıyaslama, onun olanakları yedikleri içtikleri belki sende olsa sen çok daha iyi olabilirsin, steroide gerek yok iyi beslenme diyet ve supplement yeterli bu vücut için

supplement ile bir şey yapmayı planlıyorsan kafandan çıkarmalısın. supplementler besin destekleridir dostum. bcaa alınca ekstradan 2cm biceps eklenmiyor vücuduna. protein tozu içince kol şişkinliği yapmaz, yapamaz.

Insanlar istiyor ki 3 ayda kasli guzel fit bir vucuda sahip olayim. Emek harcamak istemiyorlar. Kardesim emeksiz basari basari degildir. 18 ay fazla ne demek. 18 ay cok kisa bir sure. Bir iş sahibi olmak icin 18 yil okudum ben. Ilacli yollara dalsan belki 1 yilda iyi bir vucuda sahip olacaksin. Fakat sonraki 50yillik hayatindan o bir yila lanet edeceksin. Vucut gelistirme sabir isidir. Sabir edip calisacaksin besleneceksin. Calisacaksin besleneceksin. 1 2 yil sonra sonuctan mutlu olacaksin.

Back
Yukarı