Tavuk yardım acil !!

ya beyler yulafı yumurtayı çözdüm artık sıra tavukda bir türlü yiyemiyorum ya tavuk göğüs aldım 250 gr yaptım 2 çatal batırdım gerisini attım tadı hoşuma gitmiyor ve midem kalkıyor çok ince yapsam tavuk göğsünü öyle olurum veya bildiğiniz bir tarif varmı
 
Zeytinyağı pulbiber kekik vs sos hazırlayıp öyle pişir. İster yağsız tavada ister fırında

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
sos tariflerine bak kardeşim. bir sürü değişik sos tarifi var hoşuna giden birisi çıkar illaki. ama soğan mutlaka olmalı küp küp kesip soğan + güzel bi sos eklersen efsane olur :D
 
Bence pişirdikten sonra üstüne körü sosu deneyebilirsin yada köri tozu alıp baharatlama kısmında köri tozunuda karıştırıp harmanlayabilirsin ben böyle yapıyorum lezzetli oluyor
 
1 tatli kasigi curry tozu alip at. Sos olanlardan alma, pul biber gibi ayri satilan curry tozlari var onlardan kullan. Tavuk tadi gelmez.
 
1 tatli kasigi curry tozu alip at. Sos olanlardan alma, pul biber gibi ayri satilan curry tozlari var onlardan kullan. Tavuk tadi gelmez.

Bende katılıyorum arkadaşa baharat şeklinde satılanı sosuna göre daha lezzetli
 
Zerdeçallı tavuk deneyebilirsin. Şahsen zorlarsam çiğ tavuk bile yerim o yüzden tavuğun tadını beğenmemen çok seçiçi olduğunu düşündürdü bana :D bazen ağlayarak da olsa o yemek yenilmeli tat odaklı olmak yerine fayda odaklı olmak gerekebiliyor.
 
Bro normal yapılan tavuğu(yağ tuz gırla) yiyebiliyorsun ama değil mi ? genel olarak mı tüketemiyorsun tavuğu yoksa az yağlı ve tuzlu olunca mı :)
 
Konudaki herkese genelleme yapiyorum; cogunuz pisirmeyi bilmiyorsunuz. Forumda paylastigim bir konu var arkadaslar pisirme yontemiyle ilgili, tavuk gogsunun suyunu alirsan pisirme esnasinda; kuru ve sacma bir tat elde edersiniz. Suyu cikmamali gogus bolgesinin, lezzeti gider. Lokum gibi, nugget kivaminda pisirme kicin yazima goz atiniz.
 
Back
Yukarı