Tavuk gögsü yerine sürekli Ton baligi yesek?

Arkadaslar tavuk gögsünü haslama olarak midem almiyor bir türlü, hem sert olusu hem de beyaz görüntüsü midemi bulandiriyor.
Onun yerine bir kutu ton baligi yesek faydali olmaz mi. Aldigim ton baliginin kutusunun üstünde 75 gramda 19 gr protein yaziyor ve kutunun süzme agirligi 150 gram. Yani 38 gram protein var bir kutusunda. Yag desen neredeyse yok zira icinde sadece su var kutunun.
Etki acisindan farki olur mu?

sürekli ton balığı yemek zararlı olabilir
güvenilmeyen veya içindeki ağır metal oranı denetlenmeyen bir marka alırsan(denetlenen marka vamı bilmiyorum) ileride uzun kullanım sonucu ağır metal birikimine bağlı çok ciddi sağlık problemlei yaşatabilir
ama bunlar kanıtlanmış bilgiler değildir sadece okuduklarımdan aklımda kalanlar ışığında yazıyorum ayrıca içeriğindeki tuz oranıda ayı bir dert.
kimisi hormonlu tavuğa ağır metalli balığı tercih edebilir ama ben etmem
ağır metal bir girdimi bir daha vücuttan kolay kolay çıkmaz

sürekli ton balığı yemek zararlı olabilir
güvenilmeyen veya içindeki ağır metal oranı denetlenmeyen bir marka alırsan(denetlenen marka vamı bilmiyorum) ileride uzun kullanım sonucu ağır metal birikimine bağlı çok ciddi sağlık problemlei yaşatabilir
ama bunlar kanıtlanmış bilgiler değildir sadece okuduklarımdan aklımda kalanlar ışığında yazıyorum ayrıca içeriğindeki tuz oranıda ayı bir dert.
kimisi hormonlu tavuğa ağır metalli balığı tercih edebilir ama ben etmem
ağır metal bir girdimi bir daha vücuttan kolay kolay çıkmaz

Hocam hiç mi yemiyorsun veya az mı yiyorsun? Yiyorsan haftalık ne kadar mesela?

Hormonlu da olsa tavuğa alternatif bir ürün ne olabilir?

ben evde hiç bişe bulamazssam ton balığı yerim
mesela haftada bir falan vea 2 haftada bir yediğim olur
sadece son çare bişe yoksa tüketiyorum
onun yerine tavuk
yoksa yumurta beyazı
yoksa lor peyniri
yoksa beyaz peynir
yoksa et kıyma vs
yoksa kaşar
vs vs
yani son çare tüketiyorum

Evet, ben de bu civa olayini ögrendim ve tirstim biraz. Haftada üc kez 150 gram yemeyi düsünüyordum ama ne yapacagim bilmiyorum, tavukla ugrasmak ve tatsiz tuzsuz yemek cidden zor. :(

Back
Yukarı