Tavuk Göğsü

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve SWAGGY tarafından 10 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 9 üye.
  1. eagle45
    Offline

    eagle45 Üye

    Katılım:
    19 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    210
    Beğenileri:
    42
    Ödül Puanları:
    38
    Ben dedim size, az okumuyorum bu forumu. Alın size uzman yorumu. :)

    Su kaybetmesi değer kaybetmesi anlamına gelmez. Çok pişerse, o ayrı, o zaman besin değerleri zarar görür.

    Bu arada haşlama tavukla uğraşmayın. Kasap köfte şeklinde köftesini yapıp buzluğa atın. Malzemeleriyle tavuk yemeyen adama tavuk yedirtir. Benden söylemesi.
     
  2. yaibo
    Offline

    yaibo Üye

    Katılım:
    11 Eylül 2011
    Mesajlar:
    156
    Beğenileri:
    41
    Ödül Puanları:
    38
    Dogru söylüyor arkadaş. Geçenlerde bir tarif gördüm : göğüsu iki parcaya kesiyor boylamasina onu da ince ince ortadan ayriyor arasina yogurtlu sos felan koyuyor burda da yemek tarifleri bölümünde vardi. Guzel oluyor deneyebilirsiniz.
     

Sayfayı Paylaş