Herkese selamlar 8 senedir bu sporun içerisindeyim tavuk göğsü olmazsa olmazımız. Günde yaklaşık 1 kiloya yakın tükettiğim için haşlanmış bir biçimde yemek artık işkenceye dönüşüyor. Bende bir şey denedim haşlanmış tavugu su ekleyerek blenderdan geçirip oldukça homojen bir hal aldı ve saniyeler içinde içtim oldukça rahat tükettim. Sormak istediğim bu şekilde blenderdan geçirmek tavuğun makrolarında bi azalmaya neden olur mu? Birkaç gıda mühendisiyle görüştüm bazısı evet bazısı hayır dedi. Buraya sormak istedim bu konular hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Saygılar
Blenderdan geçirdin diye makrolarının düşmesi hiç aklıma yatmıyor. Yumurta, lor gibi besinleri pişirince bir miktar düşüş olduğu söyleniyor ama tavuğu blenderdan geçirince makrosunda düşüş olacağını zannetmiyorum çiğnemekle aynı mantık parçalıyorsun sadece.