Ben genellikle haşlıyorum. Bazıları haşlama besin değerleri azalır o yüzden kızart diyor. Bazıları ilk haşla sonra kızart diyor. Bazıları yağsız kızart diyor hiçbir şey anlamadım bu işten yardım edermisinz siz nasıl yiyosunuz ? Bu arada bulk definisyon gibi şeylerim yok öyle düz besleniyorum genelde
bildiğim kadarıyla en az değer kaybı haşlamada oluyor fakat çok da yüksek bir rakam oynaması olmuyor. bu kadar takılmamak lazım her türlüsünü rahatlıkla yiyebilirsin.
Çatal ile ye kardeşim.Eğer yarışma düzeyinde değilsen bence hiç takılma bu tarz şeylere gerçekten önemsiz ayrıntılar.
ben tavuk göğsünü küp halinde doğradıktan sonra orta karar zeytinyağı, çeşitli baharatlarla tatlandırıyorum. baharatsız yersen bir süre sonra bıkarsın. ama baharatlarla güzelce lezzetlendir. baharatların faydaları zaten saymakla bitmez.
Haşlayarak tabi ki. Besin değeri azalabilir belki de 100 gr proteini olan tavuk 98 e düşünce benim için sıkıntı olmaz ) Şaka bi yana bunlar prolarin dusunecegi şeyler, nasıl yiyosan ye yaği az koy yeter
yanlış anlaşılmışım ) Beslenmeyi pek takmıyorum, iki şekildede yiyebildiğim için hangisi daha yararlı onu öğrenmek istedim. Yoksa benim sevdiğim yöntem zararlı olsa bile vazgeçmem yeme şeklimden .)