Tavuk göğsü nasıl yenmeli?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve dembaba28 tarafından 31 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 8 üye.
  1. dembaba28
    Offline

    dembaba28 Üye

    Katılım:
    20 Mayıs 2018
    Mesajlar:
    161
    Beğenileri:
    22
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Ben genellikle haşlıyorum. Bazıları haşlama besin değerleri azalır o yüzden kızart diyor. Bazıları ilk haşla sonra kızart diyor. Bazıları yağsız kızart diyor hiçbir şey anlamadım bu işten yardım edermisinz siz nasıl yiyosunuz ? Bu arada bulk definisyon gibi şeylerim yok öyle düz besleniyorum genelde
     
  2. metojen
    Offline

    metojen Üye

    Katılım:
    5 Aralık 2017
    Mesajlar:
    13
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    bildiğim kadarıyla en az değer kaybı haşlamada oluyor fakat çok da yüksek bir rakam oynaması olmuyor. bu kadar takılmamak lazım her türlüsünü rahatlıkla yiyebilirsin.
     
  3. respect2us.23
    Offline

    respect2us.23 Üye

    Katılım:
    17 Temmuz 2016
    Mesajlar:
    1.208
    Beğenileri:
    629
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Diyetisyen
    Haşlama, buharda pişirme, yağsız tavada kızartma, az yağda kızartma yöntemlerinin hepsi de uygun.
     
  4. NeverForget
    Offline

    NeverForget Üye

    Katılım:
    1 Eylül 2013
    Mesajlar:
    441
    Beğenileri:
    95
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Beylikdüzü
    Çatal ile ye kardeşim.Eğer yarışma düzeyinde değilsen bence hiç takılma bu tarz şeylere gerçekten önemsiz ayrıntılar.
     
  5. igormami
    Offline

    igormami Üye

    Katılım:
    27 Ağustos 2018
    Mesajlar:
    757
    Beğenileri:
    216
    Ödül Puanları:
    43
    ben tavuk göğsünü küp halinde doğradıktan sonra orta karar zeytinyağı, çeşitli baharatlarla tatlandırıyorum. baharatsız yersen bir süre sonra bıkarsın. ama baharatlarla güzelce lezzetlendir. baharatların faydaları zaten saymakla bitmez.
     
  6. Anıl Özmerdivenli
    Offline

    Anıl Özmerdivenli Üye

    Katılım:
    21 Şubat 2019
    Mesajlar:
    71
    Beğenileri:
    33
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Haşlayarak tabi ki. Besin değeri azalabilir belki de 100 gr proteini olan tavuk 98 e düşünce benim için sıkıntı olmaz :)) Şaka bi yana bunlar prolarin dusunecegi şeyler, nasıl yiyosan ye yaği az koy yeter :)
     
  7. Afsarbeyi
    Offline

    Afsarbeyi Üye

    Katılım:
    26 Nisan 2018
    Mesajlar:
    19
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Ben yağ atmıyorum haşlıyorum piştikten sonra çok kuru oluyor yoğurtla yiyorum çok güzel oluyor.
     
  8. dembaba28
    Offline

    dembaba28 Üye

    Katılım:
    20 Mayıs 2018
    Mesajlar:
    161
    Beğenileri:
    22
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    yanlış anlaşılmışım :)) Beslenmeyi pek takmıyorum, iki şekildede yiyebildiğim için hangisi daha yararlı onu öğrenmek istedim. Yoksa benim sevdiğim yöntem zararlı olsa bile vazgeçmem yeme şeklimden .)
     
  9. igormami
    Offline

    igormami Üye

    Katılım:
    27 Ağustos 2018
    Mesajlar:
    757
    Beğenileri:
    216
    Ödül Puanları:
    43
    takılmana gerek yok fazla. istediğin gibi ye gitsin :)
     
  10. Vitaminsiz69
    Offline

    Vitaminsiz69 Üye

    Katılım:
    18 Şubat 2019
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Üstüne hindistan cevizi veya toz kakao dökünce güzel oluyor.
     

Sayfayı Paylaş