Tavuk Göğsü Kızartma

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Eren Turkeli tarafından 7 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. Eren Turkeli
    Offline

    Eren Turkeli Üye

    Katılım:
    8 Ocak 2015
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Arkadaşlar internetten baktığım kadarıyla kızarmış tavukta daha az protein oluyormuş?? Peki tavuğu yağsız kızartsak yine aynı protein kaybı olur mu ?
     
  2. alibaba123
    Offline

    alibaba123 Üye

    Katılım:
    21 Şubat 2016
    Mesajlar:
    13
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Cinsiyet:
    Bay
    haşla hocam en iyisi haşlamak. protein kayıp olmuyor. kiloda aldırmıyor
     
  3. Eren Turkeli
    Offline

    Eren Turkeli Üye

    Katılım:
    8 Ocak 2015
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    amacım kilo almak :/
     
  4. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    353
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    2-3 senedir tavugu haşlayarak hiç yemedım genelde annem sagolsun domates biber soganla yapar sote enfes olur protein kaybı falan hikaye.
     

    Ekli Dosyalar:

  5. FitnessMerdo
    Offline

    FitnessMerdo Üye

    Katılım:
    17 Şubat 2016
    Mesajlar:
    869
    Beğenileri:
    158
    Ödül Puanları:
    43
    Cinsiyet:
    Bay
    Tavada kızart franguezin dediği gibi sote iyi olur
     

Sayfayı Paylaş