Tavuk göğsü haşlanmış,kızartılmış, ızgara. Besin değerleri ?

Linea

Üye
Tavuk göğsünde ki besin değerlerini en iyi hangi şekilde kullanıyorsunuz ?
Teflonda yağsız bir şekilde yapıyorum. Arada bir kuşbaşı şeklinde kesip haşlıyorum.
 
Peki besin değeri olarak ızgaradan avantajlı mı yoksa protein değerinde düşüş oluyor mu öğrenmek istediğim bu aslında.
 
Peki besin değeri olarak ızgaradan avantajlı mı yoksa protein değerinde düşüş oluyor mu öğrenmek istediğim bu aslında.
Dostum senin besin değerlerinin düşmesi ile ilgili bir fobin var herhalde :) Korkma ev ortamında yapabileceğin ısıl işlemlerle besin değerleri etki edecek kadar oynamaz. Nasıl beğeniyorsan öyle tüket.
 
yemen gereken 200 gram ise 220 gram yersin
hassas bi terazi al 21 tl ye ben aldım.
bir öğün tavuk yersin dğrr öğün bitkisel protein yersin olur biter [emoji1303]
bence de bu çok önemli degil bi süre sonra aynı şekil yemekten sıkılıp farklı şekillerde yemek isteyeceksin zaten


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Sağlıklılık açısından haşlama ama lezzet açısından olaya bakıyorsan diğerlerine yönelmen gerek. Ben her gün haşlama şekilde yiyorum ama tadı tuzu pek olmuyor diyebilirim.
 
genelde ben boyle yaptırıyorum sote 0 yağla gayet hoş oluyor
 

Eklentiler

  • 12674774_661992930605859_1397848061_o.jpg
    12674774_661992930605859_1397848061_o.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 497
  • 13340945_698305113641307_888977356_o.jpg
    13340945_698305113641307_888977356_o.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 527
hocam mesela cıkarttım sımdı 1 kılo tavugu annem yarın yapıcak 3-4 günlük deepfree atmana gerek yok asagıda tutarsın once sogan biber kavuruyor sonra tavukları atıyor suyunu salınca domates atıyor ıstersen zeytınyagıda atabılırsın annem atmıyor galıba tam bılmıyorum baharat o kadar
 
Back
Yukarı