kaanugur72
Üye
beyler diyet dönemindeyim bol bol tavuk gögsü yiyorum fakat artık gına geldi midemi bulandırıyor haşlanmış tavuk gögsü diyeti bozmadan tadında iyişetirme fikitleri olan varsa yardım etsin herkez kazansın
Jander'in de bahsettiği gibi tavuk yemek zorunda değilsin. Yine söylenildiği üzere hindi tüketebilirsin , ama ben hindiyi de beğenmiyorum. Hatta bana daha kuru geliyor.
Bu külbastı olayına bir bakayım , kulağa hoş geliyorHocam hindi kulbasti`yi deneyin derim pisman olmazsinizAyrica pisirme teknigine gore normal gogus de o kadar kuru olmuyor. Hele ki tavuga gore cok daha lezzetli hale gelebilir..
Neden attığın ketçabın kaç kalori olduğunu hesaplayıp günlük kalori miktarına eklemiyorsun?Bu ogunu bol tuketen arkadaslara soruyorum. Genelde tercihim et ve ton baligi, fakat tavuk kalcasi falan yerken tadindan dolayi ya soslu ya da ketcapli yiyorum az da olsa atiyorum. Gunde 1 ogunum tavukla oluyor bu demektir ki kafadan 1 2 yemek kasigi ketcap 350gr tavuga. Bu bana fazla gelebilir mi?
Kalori hesaplayan biri degilim. Sadece grami gramina yagsiz et yerim. Besinlerimde hic bir ekstra yok, sadece tavuk yedigim zaman ketcap ekstra oluyor. Ayrica ketcap cidden bizler icin zararlimi onu merak ediyorum. Yiyen cok bbci goruyorumNeden attığın ketçabın kaç kalori olduğunu hesaplayıp günlük kalori miktarına eklemiyorsun?