HUMOR
Üye
ben organik besin pazarını canlandırmak için yapılmış haber diye kestirilip atılcak kadar basit olduğunu düşünmüyorum. zaten köy tavuğunu tadarsanız marketlerde satılanlarla ne kadar farklı olduğunu görürsünüz. bunlar bildiğin lastik gibi bir şey.
tavuk dışında ton balığı kalıyor sanırım ama o da çok pahalı.
Tadı kesinlikle farklı katılıyorum.Ama bu tavuklarında bahsedildiği kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum.
En basitinden tavuğu bu kadar hızlı büyütülmesine karşı çıkan profesörler,bugun çıkan haberde 1-2 yıl gibi sürede 20-30 gram olan istavritleri 150 gram olarak yemlerle vs. büyüttüklerini söylüyor.Çok büyük başarı olduğunu söylüyolar.Balığın tavuktan farkı ne sizce.ikiside doğal ortamından alınıyor ikiside yemle büyütülüyor.İkisinide diyenler türkiyenin profesörleri(tavuk kötüde balık neden iyi,sağlıklı oluyor).Balıkçıya sorsan zararlı yenmez ,tadı olmaz der.Profesöre sorsan tadından yenmez.
Bu olaylar çok daha derin.Köylerde insanların beslediği organikleri telef ettiler grip var diye(asılsız çıkan grip olayı milyonlarca dolar aşı aldığımız grip mevzusundan bahsediyorum).Tavuk fiyatları patladı.Şimdide haliyle birnevi fabrikasyon-çiftçi tavukları arasında sıkıntı var.Dikkat ederseniz bundan birkaç yıl öncesindede bu üretim mevcutken bu şekilde tartışılmıyordu.
Ayrıca kongre zaten Tekirdağ Çorluda düzenlenmiş,ordayken bunu savunanı tokatlarlar,şehirden kovarlar