tavuk ağrısı yardım edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tan00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tan00

Üye
beyler selamün aleyküm , günde 500-600 gr tavuk yiyiyorum yanında makarna az domates felan maydonoz felan ama artık yedikten sonra karnımdan sesler gelmeye başladı hafif ağrı yapıyor ishal hissi veriyor ama kolay kolay ishal durumu yok yani bu niye oluyor bir zararı var mı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yada hergün yediğim için mi böyle oluyor tavukları günlük tüketmeye bakıyorum sabahtan alıyorum dolaba atıyorum yiyeceğim zaman mikro dalga ısıtoyurm yiyiorum bilgisi olanlar yardımcı olursa benim için önemli

Çok tüketilirse böyle sorunlar yapıyor bana günde 250 gram tavuk göğsü yetiyo akşam öğünü sadece başka proteinede yönelebilirsin

çok değil yaklaşık 30 dk felan ağrıdıktan sonra geçiyor allaha şükür ama bir problem olur mu acaba

mayıs a kadar bulk dayım zaten allahın izniyle karboyu sonra düşürücem inşallah yaşım 18 boy 1.92 kilo 88-90 arası şu anda ama bu ağrı nolucak usta allah yardımcımız olsun

yani sadece bende mi acaba yoksa sizdede oluyor mu[DOUBLEPOST=1481045387][/DOUBLEPOST]neler eklemeliyim var mı tavsiyen

Fazla protein aldığım dönemde bende ishal olmuştum, protein hesaplamasını gözden geçirmen gerekebilir, onun dışında tavuk falanda bozuk olabilir, bir sürü sebebi olabilir :)

yaklaşık 220 gr felan protein alıyorum fazla değil yani normal bence ve tavuğu kokluyorum yani yemeden önce kontrol ediyorum ama neyse artık sorun bilmiyorum her gün yediğim için olabilir mi

kilo başına 2 gr protein alsan 180 gr proteine ihtiyacın var bunun yanında yediğin pilavdan yulaftan falanda protein alıyorsun bu oran yükseliyor, bazı araştırmalar kilo başına 1.6 gr protein alınmasını tavsiye ediyor. Vücudunu kontrol edip, özellikle sırtını kırmızı sivilce gibi noktalar görüyorsan protein miktarını bir daha gözden geçir derim. Tabii ki bu benim görüşüm, doktor değilim sadece tecrübelerimden yola çıkarak yorumluyorum.

tavsiyen için teşekkürler- tavuğa karşı bir sıkıntım olduğunu düşünmüyorum allaha şükür bu her seferinde olmuyor yani çok değişik birşey bende tam anlamayamadım tavuğu her zaman sanırım aldığım yerle alakalı olabilir başka bir yerden yediğimde bazen olmuyor kullanılan yağla felan alakalı olabilir mi

olabilir zaten tavuklar tavuk degil vucudun onu iyi kullanabilecegini dusunmuyorum saman gibide tadi var organik alabiliyorsan al biraz daha az ye daha cok faydasini gorursun.

AYNEN DEDİĞİN DOĞRU ORGANİK FELAN DEĞİL AMA ELDEN BU GELİR KIRMIZI ETTE ÇOK PAHALI GÜNLÜK 650 GR FELAN TAVUK GÖĞÜS YİYİYORUM ÇOK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM 800 GR FELAN YİYENLER VAR AMA YİNEDE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM[DOUBLEPOST=1481213566][/DOUBLEPOST]

Back
Yukarı