iyide kasaptan alınan tavuk etleri sağlığa zararlı nedeni ise tavukların iyi temizlenmemesi tüyleri çıkartılırken yıkanmaması bende bunu yeni öğrendim ve hemen tavuk ürünlerini yemeyi bıraktım elimde 1 kg vardı hemen çöpe attım kırmızı ete geçtim çünkü temizletmesine filan ayriyetten para veriyorsun buda epey masraflı tutuyor biraz daha hesaplı olması için 20-30 kg beyaz et götürürsen iyi olur ama ozamana kadar tavuğun zamanı geçer kısacası tüylerdeki pislikler üzerinde kalıyormuş onun için iyice temizlenmesi lazımmış
tavuk göğsünü haşlarım.yanınamada sürahiyi çekerim.ağzıma bir tavuk göğsü atarım birde su![]()
arkadaşlar tavuk göğsü bonfile aldım kucuk ve uzun dilimlere böldüm tost makinesine bi koydum yagsiz bi kızardı böyle sulu mulu süper oldu domates yogurt pilav yanındada buz gibi vişne suyu ben yolumu buldum tavsiye ederim sizede![]()
yok yok kalmıyor böyle iyice kırmızılaşıcak böyle çıtır çıtır tarza gelicek . zaten ben ömrümde pişmiş et yemem hep kanlı yemişimdirDediğin tarzı bende severim ancak o şekilde iyi pişmiyor yaahu..:S önce haşlatıp sonra yaparsam belki yeriö ama o şekilde sanki çiğ kalıyor![]()