Hattab
Üye
Merhaba arkadaşlar..
2013'ün son 3 ayı spor salonuna gittim diyetsiz ve gayet acemice geçirilen bu 3 ay bana akıllanmamı sağlamak dışında pek birşey katmadı
Şuan aradan tam bir sene geçti ve tekrar işlerimi yoluna koyup bu işe para ve zaman ayırabildim ve geçen hafta tekrar spor salonuna yazıldım. Fakat bu sefer geçen sene gibi ciddiyetsiz değil disiplinli çalışıp vucutumu biçimlendirmek istiyorum.
Kendimden bahsetmem gerekirse şuan 1.86 boy 83 kg ağırlığım var 21 yaşındayım. Bel ve karın bölgesi oldukca yağlı.
Şuan acil olarak kendime göre bir diyet programına ihtiyacım var.
Şuan salondaki hocaların bana verdiği 1 aylık 2 gün çalışma 1 gün tatil programını yazayım.
1. gün
15 dk koşu bandı
chest press
incline dumbell press
butterfly
pulldown
front pulldown
dumb gu rowing tek dambıl çekiş
alternating dumbbell curls
z bar uzatma
2. gün
15 dk koşu bandı
shoulder press
dumbell yana açış
dumbell öne açış
push down
tek dambıl enseye indirim
leg curl
leg extension
leg press
Aklımda bir iki soru var tavsiyelerine ihtiyacım var arkadaşlar.
Diyet ve spor yaparak yağ yakımı yaptığımda boyumun fazla olmasından dolayı vücudum çok zayıf ve ince gözükmezmi ?
Kilomu koruyarak hatta bir kaç kilo daha alarak sadece yağları eritmem çokmu zordur bunun için neler yapmam gerekiyor ?
Hepinize tavsiye, öneri ve eleştirileriniz için şimdiden teşekkürler
2013'ün son 3 ayı spor salonuna gittim diyetsiz ve gayet acemice geçirilen bu 3 ay bana akıllanmamı sağlamak dışında pek birşey katmadı

Şuan aradan tam bir sene geçti ve tekrar işlerimi yoluna koyup bu işe para ve zaman ayırabildim ve geçen hafta tekrar spor salonuna yazıldım. Fakat bu sefer geçen sene gibi ciddiyetsiz değil disiplinli çalışıp vucutumu biçimlendirmek istiyorum.
Kendimden bahsetmem gerekirse şuan 1.86 boy 83 kg ağırlığım var 21 yaşındayım. Bel ve karın bölgesi oldukca yağlı.

Şuan acil olarak kendime göre bir diyet programına ihtiyacım var.
Şuan salondaki hocaların bana verdiği 1 aylık 2 gün çalışma 1 gün tatil programını yazayım.
1. gün
15 dk koşu bandı
chest press
incline dumbell press
butterfly
pulldown
front pulldown
dumb gu rowing tek dambıl çekiş
alternating dumbbell curls
z bar uzatma
2. gün
15 dk koşu bandı
shoulder press
dumbell yana açış
dumbell öne açış
push down
tek dambıl enseye indirim
leg curl
leg extension
leg press
Aklımda bir iki soru var tavsiyelerine ihtiyacım var arkadaşlar.
Diyet ve spor yaparak yağ yakımı yaptığımda boyumun fazla olmasından dolayı vücudum çok zayıf ve ince gözükmezmi ?
Kilomu koruyarak hatta bir kaç kilo daha alarak sadece yağları eritmem çokmu zordur bunun için neler yapmam gerekiyor ?
Hepinize tavsiye, öneri ve eleştirileriniz için şimdiden teşekkürler