ben dün fulya da 19 mayıs caddesinde burger king geçince yeni açılan Champions salonuna yazıldım 70-80 m2 çalışma alanı olan küçük ama temiz sakin biryer 20 m2 de 4 adet duş 2 si bayanların soyunma odası bay bayan var dolaplar wc filan 1 aylık salon oldugu için temiz güzel az üye var toplam 50 kişiymiş dün akşam 4 kişiydik salonda sıra meselesi yok

kalabalık yerleri sevmem zaten

hoca çok ilgiliydi benim ilk günümdü ama 1-2 haftalık üyelerede aynı şekilde çok ilgiliydi nerdeyse özel anteraman yaptırıyor bence personel training özel hoca ilgisi çok önemli çok büyük modern süper yerde adam hareketi gösteriyor çalışma kartını veriyor kayboluyor 1 hafta yanına gelmiyor dikiliyor orlarda hele güzel kız varsa onun yanında

salonda 2 adet koşu yürüyüş bandı yeni güzel ,3 adet kondisyon bisikleti yeni güzel,1 adetde air walking denilen havada yürüyüş gibi birşey güzel bir alet geri kalan temel body makineleri neredeyse var daha öncede body salonuna gittigim için temel makineleri bilirim aylık 85 tl 3 aylık 225 tl ben dün gittim çok memnun kaldım 2-3 güne kadar resimlerini çekip ekleyecem