Tavsiye Salon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan werci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O salonun kurucusu olan Bilgin abimiz Türkiye'ye vücut geliştirme sporunu ilk getiren ve tanıtan birkaç değerli kişiden biridir. Ama artık salon işini bıraktı. Bence salonun adını da yeni alan kişilerin değiştirmesi hata olmuş.

Dostum işletme devri sırasında ciddi bazı sorunlar yaşanmış anlattıklarına göre o yüzden , gerçi salonun adı değişse de zaten bilgin spor olarak anılıyo , tarif ediliyo ve gösteriliyo 40 yıllık geçmişin silinmesi mümkün değil .

ben dün fulya da 19 mayıs caddesinde burger king geçince yeni açılan Champions salonuna yazıldım 70-80 m2 çalışma alanı olan küçük ama temiz sakin biryer 20 m2 de 4 adet duş 2 si bayanların soyunma odası bay bayan var dolaplar wc filan 1 aylık salon oldugu için temiz güzel az üye var toplam 50 kişiymiş dün akşam 4 kişiydik salonda sıra meselesi yok :) kalabalık yerleri sevmem zaten :) hoca çok ilgiliydi benim ilk günümdü ama 1-2 haftalık üyelerede aynı şekilde çok ilgiliydi nerdeyse özel anteraman yaptırıyor bence personel training özel hoca ilgisi çok önemli çok büyük modern süper yerde adam hareketi gösteriyor çalışma kartını veriyor kayboluyor 1 hafta yanına gelmiyor dikiliyor orlarda hele güzel kız varsa onun yanında :) salonda 2 adet koşu yürüyüş bandı yeni güzel ,3 adet kondisyon bisikleti yeni güzel,1 adetde air walking denilen havada yürüyüş gibi birşey güzel bir alet geri kalan temel body makineleri neredeyse var daha öncede body salonuna gittigim için temel makineleri bilirim aylık 85 tl 3 aylık 225 tl ben dün gittim çok memnun kaldım 2-3 güne kadar resimlerini çekip ekleyecem

Hocam Şişli- 19 Mayıs'tan bahsediyorsun değil mi? Hani cevahir AVM yi 50 mt. geçince otobüs duraklarından sonra sola döndüğünde önünde uzanan cadde mi? Hatta hemen solda Şişli Migros var. Yanılıyorsam ayrıntılı tarif edebilir misin? Gelip görmek isterim.

Ben Etlik te oturuyorum buralara yakın program verebilen hocaların ilgilendiği bir salon arıyorum kızılay da olabilir Ankara da oturuyorum :D tavsiye ederseniz çok sevinirim.

bende bu konuda sizden yardım alabilirmiyim?

Mrb bnde beylikdüzü Gürpınar tarafında oturuyorum, daha çok açmak gerekirse Yeşilkentteyim.. Boyum 1.80 ve 79 kiloyum. Body salonuna yazılmak istiyorum ama nasıl desem duh kesin sonuç alabileceğim bi yer istiyorum.. yani salona yazıldım aletler bunlar hadi çalış denilen bir yerde diil, yakınen ilgilenilen gerekirse yiecek listesi ilaç tavsiyesi vs gibi konularda bilgi veren bir spor salonu arıyorum.. dumbelllls arkadaşlar uzak olursa sıkılırsın yarıda bırakırsın yakın yerde basla diyolar ama bu kriterler bnm için çok önemli, yani haksızmıyım? :D

Yardımcı olabilirseniz çoookkk sevinirim..

Şimdiden teşekkürler... bench_O

Arkadaşlar bende Göztepede oturuyorum bana yakın önerebilceğiniz yerler varmı fiyatı çok abartılı olmazsa sevinirim. Ayrıca Blue Gym i tavsiye edenlerin çok olduğunu farkettim peki hocaları gerçekten ilgilimi diyet antreman programlarıyla vs. vs. ? Birde çok kalabalık oldugunu duydum ne derece doğru acaba?

Avcılarda salon aramaktayım bugün 2-3 yere baktım 70 liranın altında salon yok o da en döküntü olanı. Daha önce çalıştığım salondan ilgi eksikliği yüzünden ayrıldım. Bu taraflarda spor yapan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

16 yaşındayım 1.76 boyum var. 70 kiloyum. Biraz göbek ve göğüslerde sarkma var. Yediklerime dikkat etmeye başladım. Bir salona yazılıp yağ yakarken yavaş yavaşda kas yapmak istiyorum. Pek spor yapmadım şimdiye kadar futbol falanda oynamadım. Vücut geliştirme ile ilgili fazla bilgim yok, salondaki hocanın ilgili olması benim için çok önemli. Üsküdarda bi salona yazılmak istiyorum. Önerebilceğiniz bir yer var mı?

Back
Yukarı