CowardGuy
Üye
şirkette çalıştığım için günde en fazla 3 öğün yemek yiyebiliyorum 19:00 gibi mesaim bittiği için 20:00 gibi evde oluyorum ve o saatte yediğim yemekten 1 saat sonra 21:00 gibi antrenmana başlıyorum (bildiğim kadarıyla yemekten en az 1.5 2 saat sonra antrenmana başlamalıyız) ama ben günde 3 öğün tükettiğim için kilo almam gerekirken kilo veriyorum bu sebepten dolayı yanımda çantayla plastik kaplarda yemek taşımak istiyorum pilav yiyorum bi kaç gündür ama yağlandığımı farkettim...
kilo almak için pilavı yağsız tuzsuz mu yapmalıyım ? yağsız kilodan bahsediyorum
ve örneğin 100gr pişmemiş pirinçi pişirip pilav haline getirdiğimizde o hâlâ 100gr'mı oluyor ? ayrıca pişmiş halinde 1 porsiyon (1 porselen tabak) kaç kalori ve kaç gr karbonhidrattır ? makro hesaplaması yapacağım için soruyorum..ayrıca yanında tam buğday makarnasıda düşünüyorum teşekkürler arkadaşlar.
kilo almak için pilavı yağsız tuzsuz mu yapmalıyım ? yağsız kilodan bahsediyorum
ve örneğin 100gr pişmemiş pirinçi pişirip pilav haline getirdiğimizde o hâlâ 100gr'mı oluyor ? ayrıca pişmiş halinde 1 porsiyon (1 porselen tabak) kaç kalori ve kaç gr karbonhidrattır ? makro hesaplaması yapacağım için soruyorum..ayrıca yanında tam buğday makarnasıda düşünüyorum teşekkürler arkadaşlar.