2005 de ayrıldılar bence güzel oldu Cm serisi Fm den devam etmeye başladı yani ben olaya Cm nin adı değişti Fm oldu gözüyle bakıyorum çünkü eski serilere daha yakın yeni Cm serilerinden. Bu arada forumda benim gibi Cm hastası insanlar görmek güzel.1988 yılından bu yana bilgisayar oyunları benim için vazgeçilmez olmuştur.
Pc, Amiga, C64, PStation vb. ortamlarda çok oyun oynadım.
İlk olarak karate diye bir oyun vardı unutamadığım, sonraları, lemmings, colorado, ninja turtles, golden axe, street fighter, mortal kombat, crazy taxi, WWE, Fifa Serisi, Age Of Empires, GTA Serisi, Silent Hill, Resident Evil gibi oyunları çok büyük keyif alarak oynadım.
Ama bir oyun var ki benim için efsanedir: Championship Manager
1994 yılında bu yana oynuyorum ama üzücü olan oyunun yapımcıları Eidos ve Sigames' in yanlış hatırlamıyorsam 2004 yılında ortaklığa son verip ikisinin de oyunu ayrı ayrı piyasaya sürmeleridir. Keşke hiç ayrılmasalardı.![]()
Silent Hill serisinin tamamını öneririm.Korku-Gerilim tarzı ve ilerlemli olan oyunları seviyorsanız zevkle oynayabilirsiniz,
Bunun dışında zevkler tartışılmaz ama; ben Sims oyunundan çok hoşlanıyorum bilemiyorum forumda oynayan üyeler varmıdır? Çok zevkli geliyor oradaki insanları yönetmek, bazen gerçek yaşamla oyun arasında büyük bir bağ olduğunu düşünüyorum...
Starcraft'ı kim unutabilir ki! Ortaokul lise çağlarımızı bilgisayar başında çürüten oyundur starcraftÖnceki sayfalara baktım ama kimse ne "Starcraft"tan ne de "Diablo"dan bahsetmiş. İKiside benim hayatımın oyunlarıdır. Starcraft sanırım 95 yılının oyunu, çok sağlam bir konusu ve oynanma şekli vardı. Strateji oyunudur. Diablo'yu ise sanırım FRP formatında bir oyun. Diablonun I ve II versiyonu var. Her ikisininde yeni versiyonu yapılıyordu. Hatta büyük ihtimalle piyasaya da çıkmışlardır. Var mı aranızda bunlara takılan, özellikle son versiyonlarına? İzlenimleri almak isterim.