Tavsiye Pc Oyunları

10 yıldır oynuyorum çıkarmaya devam etsinler gene oynarım eski adı ile CM şimdiki adı ile ise FM 2010, CM 2010 da var ancak CM serilerini bozdular artık yapımcıları değişti FM ye geçti o yüzden FM serisinden devam...

Silent Hill serisinin tamamını öneririm.Korku-Gerilim tarzı ve ilerlemli olan oyunları seviyorsanız zevkle oynayabilirsiniz,
Bunun dışında zevkler tartışılmaz ama; ben Sims oyunundan çok hoşlanıyorum bilemiyorum forumda oynayan üyeler varmıdır? Çok zevkli geliyor oradaki insanları yönetmek, bazen gerçek yaşamla oyun arasında büyük bir bağ olduğunu düşünüyorum...

1988 yılından bu yana bilgisayar oyunları benim için vazgeçilmez olmuştur.

Pc, Amiga, C64, PStation vb. ortamlarda çok oyun oynadım.

İlk olarak karate diye bir oyun vardı unutamadığım, sonraları, lemmings, colorado, ninja turtles, golden axe, street fighter, mortal kombat, crazy taxi, WWE, Fifa Serisi, Age Of Empires, GTA Serisi, Silent Hill, Resident Evil gibi oyunları çok büyük keyif alarak oynadım.

Ama bir oyun var ki benim için efsanedir: Championship Manager

1994 yılında bu yana oynuyorum ama üzücü olan oyunun yapımcıları Eidos ve Sigames' in yanlış hatırlamıyorsam 2004 yılında ortaklığa son verip ikisinin de oyunu ayrı ayrı piyasaya sürmeleridir. Keşke hiç ayrılmasalardı.:(

1988 yılından bu yana bilgisayar oyunları benim için vazgeçilmez olmuştur.

Pc, Amiga, C64, PStation vb. ortamlarda çok oyun oynadım.

İlk olarak karate diye bir oyun vardı unutamadığım, sonraları, lemmings, colorado, ninja turtles, golden axe, street fighter, mortal kombat, crazy taxi, WWE, Fifa Serisi, Age Of Empires, GTA Serisi, Silent Hill, Resident Evil gibi oyunları çok büyük keyif alarak oynadım.

Ama bir oyun var ki benim için efsanedir: Championship Manager

1994 yılında bu yana oynuyorum ama üzücü olan oyunun yapımcıları Eidos ve Sigames' in yanlış hatırlamıyorsam 2004 yılında ortaklığa son verip ikisinin de oyunu ayrı ayrı piyasaya sürmeleridir. Keşke hiç ayrılmasalardı.:(
2005 de ayrıldılar bence güzel oldu Cm serisi Fm den devam etmeye başladı yani ben olaya Cm nin adı değişti Fm oldu gözüyle bakıyorum çünkü eski serilere daha yakın yeni Cm serilerinden. Bu arada forumda benim gibi Cm hastası insanlar görmek güzel.

basit değil ama şu oyunları oynardım , kesinlikle GTA san adreas , vice city ve FM ile riise of nations .

Rise of Nations gerçekten güzel bir oyun kaçkere bitirip baştan oynadım genede bıkmadım.Bunun yanısıra God Father da çok kaliteli bir oyun herkese tavsiye ederim...

yiğenim için açıyordum ama ben sardırıyordum..marvelkids sitesinde çok güzel wolverine, hulk
iron man oyunları var online..
çok güzel ve eğlenceli oyunlar..

http://marvelkids.marvel.com/games

Silent Hill serisinin tamamını öneririm.Korku-Gerilim tarzı ve ilerlemli olan oyunları seviyorsanız zevkle oynayabilirsiniz,
Bunun dışında zevkler tartışılmaz ama; ben Sims oyunundan çok hoşlanıyorum bilemiyorum forumda oynayan üyeler varmıdır? Çok zevkli geliyor oradaki insanları yönetmek, bazen gerçek yaşamla oyun arasında büyük bir bağ olduğunu düşünüyorum...

silent hill oynarken gerim gerim gerilirdim ya ne guzel bir oyun serisidir ole. bazewn odadan cikmaya korkardim ya:D

Evet benimde çok sevdiğim oyunlar arasındadır.Ama oyunu bitirmek gerçekten çok zor [ben internetten çözümlerine bakmadan hiç bitiremedim] aniden çıkan boss yaratıklar ve ses efektleri mükemmel,oyunu karanlık bir oda da ortam sessizken oynamanı öneririm, boss yaratıklarla aynı ortamda bulunuyormuşcasına bir his veriyor...

Önceki sayfalara baktım ama kimse ne "Starcraft"tan ne de "Diablo"dan bahsetmiş. İKiside benim hayatımın oyunlarıdır. Starcraft sanırım 95 yılının oyunu, çok sağlam bir konusu ve oynanma şekli vardı. Strateji oyunudur. Diablo'yu ise sanırım FRP formatında bir oyun. Diablonun I ve II versiyonu var. Her ikisininde yeni versiyonu yapılıyordu. Hatta büyük ihtimalle piyasaya da çıkmışlardır. Var mı aranızda bunlara takılan, özellikle son versiyonlarına? İzlenimleri almak isterim.

Grim Fandango
Bioshock 1-2
Monkey Island
Half life serisi
Dead Space
Max Payne

Yalnız şunu diyim, eğer ingilizce bilmiyorsanız hiçbir oyundan tam verim alamazsınız. (Crysis dışında) Şahsen ben her oyunun sonunda film izlemiş gibi olurum.

Önceki sayfalara baktım ama kimse ne "Starcraft"tan ne de "Diablo"dan bahsetmiş. İKiside benim hayatımın oyunlarıdır. Starcraft sanırım 95 yılının oyunu, çok sağlam bir konusu ve oynanma şekli vardı. Strateji oyunudur. Diablo'yu ise sanırım FRP formatında bir oyun. Diablonun I ve II versiyonu var. Her ikisininde yeni versiyonu yapılıyordu. Hatta büyük ihtimalle piyasaya da çıkmışlardır. Var mı aranızda bunlara takılan, özellikle son versiyonlarına? İzlenimleri almak isterim.
Starcraft'ı kim unutabilir ki! Ortaokul lise çağlarımızı bilgisayar başında çürüten oyundur starcraft:) Multiplayer oynarken "nuclear launch detected" sözünü duyduğumuzda kapıldığımız paniği kim unutabilir:)
Bildiğim kadarıyla oyunun betası piyasada şu anda. Korsanlar betasını kırmışlar sağolsunlar ama şimdilik tüm menülerine girilebiliyor, yakında oynanabilecek seviyeye de getirirler diye ümit ediyoruz:)
İşin özü, starcraft muhteşem bir oyun. Herkesin oynamasını şiddetle tavsiye ederim.
Starcraft'ın dışında Strategyfirst şirketinin çıkardığı disciples serileri de muntazam oyunlar.

Borderlands ve ek pakite çok güzel, çizgifilm türünde üç boyutlu grafikler (Bkn Street Fighter 4 türü grafik). RPG türü FPS çok güzel bi oyun arkadaşlarınızla multi olarak beraber görev yapabilir ekipmanlarınızı paylaşabilirsiniz. Yok ben MMO oyuncusuyum derseniz World of Warcraft, spor hayatınızı bitirebilecek bi bağımlılık yaratır :P

Back
Yukarı