Tavsiye lutfen

Sizce ne yapmaliyim

• Kilo mu

Votes: 0 0,0%
  • Kas mi

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    0
175cm 84kg degerli abilerim ben 18 yasindayim ve cevremdeki ni kisim insan kilo vermemi daha sonra ise vucut yapmam gerektigini soyluyo fakat bi kisim ise kilo cok degil vucut yuklen diyo :(:confused::( kafam karisik lutfen yardim edermisiniz tesekkurler . site ekibine tesekkurler cok guzel olmus

Eklentiler

• 20150822_152730.jpg
    20150822_152730.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 393
  • 20150822_152555.jpg
    20150822_152555.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 375
  • 20150822_152632.jpg
    20150822_152632.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 417
Öncelikle sıkı bir diyete girip fazla kilolarından kurtulabilirsin. Dilersen belli bir müddet sonra, istediğin kiloya ulaştığında kas yapmaya, body yapmaya başlayabilirsin.
Kilo verirken, karın hareketlerini yapmanı tavsiye ederim ;)

Öncelikle sıkı bir diyete girip fazla kilolarından kurtulabilirsin. Dilersen belli bir müddet sonra, istediğin kiloya ulaştığında kas yapmaya, body yapmaya başlayabilirsin.
Kilo verirken, karın hareketlerini yapmanı tavsiye ederim ;)

Tesekkur ederim yorumunuz icin bende oyle dusunuyordum fakat bi kac kisi aklimi bulandirdi kas yap kilon yerinde diye.d ☺☺☺☺

Elbette vücut yaparken kilo alıcaksın, ama yağdan değil kastan :)
Kas kütlen oluşacak, hem daha fit, formda gözükeceksin hemde yağlarını tamamen yakıcaksın.
Ama tavsiye ettiğim gibi önce kilo vermen gerekir.
Kaç kilo olmayı hedefliyorsun?

Boyuna göre bence 74 kilo senin için en ideal kilo.
Sıkı bir beslenme yeterli bir miktar protein, yağ ve carb tüketerek hedefine ulaşabilirsin :)
Herhangi bir sorun olursa mesaj atabilirsin, şimdiden kolay gelsin :)

şuanda ağırlık çalışmadan iyi beslenmeden yağ yakmaya uğraşırsan olacak olan skinny fat bir vücut. önce kilo ver sonra kas yaparsın mantalitesini ben anlamıyorum. haftada 4 gün gyme gideceğini varsayarsak sadece ağırlık çalışması ile haftada ortalama 1200 kalori esktradan yakıyor olacaksın. kas kütlen arttıkça bazal metabolizman yükselecek günlük yaktığın enerji miktarı artacak. kaldı ki yağ yakımı tamamıyla beslenmeyle alakalıdır. ama hızlandırmak istiyorsan ağırlık antrenmanı sonrası 20 dakikalık kardiyo ekleyebilirsin. ve doğal olarak aynı anda yağ yakıp kas kütlesi kazanırsın.

şuanda ağırlık çalışmadan iyi beslenmeden yağ yakmaya uğraşırsan olacak olan skinny fat bir vücut. önce kilo ver sonra kas yaparsın mantalitesini ben anlamıyorum. haftada 4 gün gyme gideceğini varsayarsak sadece ağırlık çalışması ile haftada ortalama 1200 kalori esktradan yakıyor olacaksın. kas kütlen arttıkça bazal metabolizman yükselecek günlük yaktığın enerji miktarı artacak. kaldı ki yağ yakımı tamamıyla beslenmeyle alakalıdır. ama hızlandırmak istiyorsan ağırlık antrenmanı sonrası 20 dakikalık kardiyo ekleyebilirsin. ve doğal olarak aynı anda yağ yakıp kas kütlesi kazanırsın.

Hwrhangi bir pragram mi onersiniz yoksa soyle yapman senin icin daha iyi olurmu dersiniz ?

Yağlı yememlisin yağ tuz şeker i haftada 2 3 güne indirmelisin pizza burger king tarzı besleniyordum indirdim kalori çoğaltmalısın idman öncesi sonrası iyi beslen bence et ağırlıklı pilav ağırlıklı beslen ekmek tüketirsen sabah tüket kardiyo yapıyorsan proteinde almalısın

Yağlı yememlisin yağ tuz şeker i haftada 2 3 güne indirmelisin pizza burger king tarzı besleniyordum indirdim kalori çoğaltmalısın idman öncesi sonrası iyi beslen bence et ağırlıklı pilav ağırlıklı beslen ekmek tüketirsen sabah tüket kardiyo yapıyorsan proteinde almalısın

Avur vubur yiyen biri degilim hatta disardan beslenmiyorum ekmek kullanmiyorum sadece sabahlari neyse yaptigin fitnes programini yazarmisin yarindan itibarenbide boyle deneyeyim

Sık sık değiştiriyorum programımı şuanda 4 veya 5 gün çalışıyorum önce göğüsle başlıyorum bacakla bitiriyorum karın çalış bence ama dinlenerek

Back
Yukarı