Tavadaki Yağı Hesaplıyomusunuz?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Hafiy tarafından 20 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. Hafiy
    Offline

    Hafiy Üye

    Katılım:
    17 Ağustos 2014
    Mesajlar:
    93
    Beğenileri:
    17
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Et pişirirken tavada falan bi miktar yağ koymak zorundayız genelde ben tavayı mahfetmesin diye baya koyuyorum o yağın tamamı besine giriyor mu ki ? o yağında kalorisini almalı mıyız ?
     
  2. ulaire
    Offline

    ulaire Üye

    Katılım:
    21 Mart 2013
    Mesajlar:
    2.020
    Beğenileri:
    1.190
    Ödül Puanları:
    123
    Zor bir soru ama bence hesaba katmak daha mantıklı. Ne kadarı emilir o kısmı belirsiz olsa da 5-10 Gr fazladan yağ hesaplamak, eksik olmasından daha iyi gibi.

    Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  3. name:ata
    Offline

    name:ata Üye

    Katılım:
    1 Ocak 2013
    Mesajlar:
    31
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    18
    Haşlayın sadece sorun çözülsün :)
     
  4. kimyamuh
    Offline

    kimyamuh Üye

    Katılım:
    3 Mart 2016
    Mesajlar:
    254
    Beğenileri:
    111
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    zaten deli gibi yağ koyacak halin yok. maksimum katsan 1-2 tatlı kaşığı koyarsın. ben çoğu zaman hesaba katıyorum ama öyle çılgın farklar olmuyor. bizim için zararlı olan yağ içinde yüzen kızartmalar.
     
  5. Neobir
    Offline

    Neobir Üye

    Katılım:
    16 Aralık 2017
    Mesajlar:
    157
    Beğenileri:
    30
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Bende hesaba katiyorum. Hindistan cevizi yagi tavsiye edebilirim. Fitnut mu ne ondan aldim 35 liraya 40 gundur falan kullaniyorum (her gun) daha bi 20 gun daha gider. Pilavda cok lezzetli oluyor.
     

Sayfayı Paylaş