JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
Tattoo Vg Yarışmalarında Problem Olur MU ?
Evet Arkadaşlar Başlıkta Belirtiğim Gibi.Bende sağ kolumda dövme var .Bilgileriniz İçin Şimdiden Teşekkür Ederim .
Hiç dövmeli yarışmacı görmedim
Mantiken olmaması gerek çünkü orda sizin kaslarınıza bakıp puan veriyorlar dövme yüzünden kas gözükmez ve yarışmaya katılamazsınız
Fark edilmek için çok küçük olduğunu düşünüyorsan, kapalı bir odada bir sivrisinekle uyumayı dene.
dorian yates dövmeleriyle 6 mr olympia kazandı.dövme yasak değil fakat juriyi kıllandırmamak lazım.
dorian yates dövmeleriyle 6 mr olympia kazandı.dövme yasak değil fakat juriyi kıllandırmamak lazım.
Peki dövmeler yüzünden kası görememe sorunu olmuyormu juri açısından
yarışmaları izledim hiç dövmeli birine rastlamadım mantıken olmaması gerek değilmi
Fark edilmek için çok küçük olduğunu düşünüyorsan, kapalı bir odada bir sivrisinekle uyumayı dene.
zaten boyanıyorsunuz zencilerden farkınız kalmıyor.tüm kolu kaplayan bir dövmeniz varsa iyi olmaz fakat normal ölçülerde bir dövme önemli değildir.
bilgisayarımda yarışma sırasında çekilen bir kaç dövmeli yarışmacı vardı.bulursam bu başlıkta paylaşırım.
zaten boyanıyorsunuz zencilerden farkınız kalmıyor.tüm kolu kaplayan bir dövmeniz varsa iyi olmaz fakat normal ölçülerde bir dövme önemli değildir.
bilgisayarımda yarışma sırasında çekilen bir kaç dövmeli yarışmacı vardı.bulursam bu başlıkta paylaşırım.
Boyayla kamuflaj ediyorlar yani görseler sorun yapabiliyor.
şimdilik bunları bulabildim
165224_467660257034_604662034_6205752_8322168_n.jpg
52,9 KB
· Görüntüleme: 671
308389_270693832982545_100001257911658_902361_401664471_n.jpg
83 KB
· Görüntüleme: 862
312884_271843276200934_100001257911658_905011_1414024969_n.jpg
67,4 KB
· Görüntüleme: 722
dorian yates.jpg
83,2 KB
· Görüntüleme: 807
rob riches.jpg
75,9 KB
· Görüntüleme: 717
2 omzunda dövme olan lee priest.sırt pozu veren johnnie jackson.sonuncu kim bilmiyorum.
Jackson_Abiad-eMM-Breeze_Butler-865.jpg
22,7 KB
· Görüntüleme: 590
wpid-leepriest_20101.jpg
28,8 KB
· Görüntüleme: 751
tattoo_removal_h.jpg
171,6 KB
· Görüntüleme: 602
pozitronn bilgilerin için çok teşekkür ederim ..
Pozitronn çok iyi teşekkürler aydınlattın bizi.
lee de zaten sırtta ole bır dovme var kı allah esırgesın ole buyuk bır sey
benim avatarımdaki de dövmeliymiş bak hiç aklıma gelmedi :S
dorian yates'in dövmesi sağ ön kolunda değilmiydi. bicepsinde deildi . bu yüzden sıkıntı yaratmamıs olamaz mı
dorian yates'in dövmesi sağ ön kolunda değilmiydi. bicepsinde deildi . bu yüzden sıkıntı yaratmamıs olamaz mı
arkadaş dövmenin yasak olup olmadığını sordu.ben de mr olympia kurallarında dövmeyle ilgili yasak olmadığını ve 6 kez mr olympia olan bir sporcunun dövmesinin olduğunu gösterdim.
dorian yates o kütleyle kolunda da dövme olsa kazanırdı görüşündeyim.