Daha önce bir çok kez ketojen diyetle kilo verdim.AMA SONRA HEP GERİ ALIYORUM.
çünkü beslenmemi ne kadar düzgün yapsam da proteine dikkat etsem de her öğün sürekli tatlı yiyorum.
şu an da tekrar ketojen diyete giriştim(protein ve yağ tüktiyorum adı ketojen oluyor sanırım atkins dukan hala tam anlayabilmiş değilim).
lakin ketojen diyet de bile ne zaman tatlı görsem bisküvi olsun çikolata olsun birer lokma aşırıyorum bazen 1 dilim ekmek yiyorum veya şekersiz tatlandırıcılı gıdalar tüketiyorum.BU YAPTIĞIM YANLIŞ, DEĞİL Mİ?
yarın şekerimi ölçtürmeye doktora gideceğim,umarım bu tatlı yeme isteğimin bir çaresi vardır.
GÜNLÜK BESLENME PROGRAMIM:
07.00: 100 gram jambon 50 gram kaşar 1 domates (bazen 2 tam yumurta)
10:30 sütlü kahve küçük plastik bardak
12:30 2 tabak et veya tavuk yemeği / olursa patlıcanlı vs sebze yemeği
17:00 - 19:00 300-400 gram tavuk / et /balık
21:00-23:00 100 gram kaşar domates salatalık
çünkü beslenmemi ne kadar düzgün yapsam da proteine dikkat etsem de her öğün sürekli tatlı yiyorum.
şu an da tekrar ketojen diyete giriştim(protein ve yağ tüktiyorum adı ketojen oluyor sanırım atkins dukan hala tam anlayabilmiş değilim).
lakin ketojen diyet de bile ne zaman tatlı görsem bisküvi olsun çikolata olsun birer lokma aşırıyorum bazen 1 dilim ekmek yiyorum veya şekersiz tatlandırıcılı gıdalar tüketiyorum.BU YAPTIĞIM YANLIŞ, DEĞİL Mİ?
yarın şekerimi ölçtürmeye doktora gideceğim,umarım bu tatlı yeme isteğimin bir çaresi vardır.
GÜNLÜK BESLENME PROGRAMIM:
07.00: 100 gram jambon 50 gram kaşar 1 domates (bazen 2 tam yumurta)
10:30 sütlü kahve küçük plastik bardak
12:30 2 tabak et veya tavuk yemeği / olursa patlıcanlı vs sebze yemeği
17:00 - 19:00 300-400 gram tavuk / et /balık
21:00-23:00 100 gram kaşar domates salatalık