hurkanyy
Üye
Merhaba, 4 yıldır vücut geliştirmeyi Amerika da Yapıyorum, bu Sene Ülkeme Döndüm Ülkemizdeki takviyeler %100 sahtekarlık ürünüdür, sahtedir demiyorum.Örnek Optimum adlı marka kendi ülkesi Amerikadaki vatandaşlarına Sattığı protein ile Türkiye deki sattığı protein Aynı şey değildir. Supplementler adlı internet sitesi de dahil orjinal ürün satmaz. Ülkemizde Whey bir ölçeği yaklaşık 20 gram protein içerir ,üzerinde 24 gram yazsa bile. Ama Amerikada yazdığı şey kesin ve nettir. Amerika Sizi Yemekten başka birşey yapmıyor, supplementleri Yurtdışında güvenilir bir siteden sipariş verin yurt dışında bunlar 30 dolarlık şeyler, tl ye çevirip kargo ücretide araya girince en fazla 50 tl zarar ediyorsunuz ama Ürünün Orjinalini Alıyorsunuz. Amerikanlar size Asla orjinal ürün göndermez orjinalini avrupaya ve ya kendi ülkesindeki cici vatandaşlarına verir. Bu durum sadece supplementler için değildir , gidin Adidas Nike gibi markalara bakın '' made in prc'' made in vietnam'' falan yazar , Aynı ürünün %100 aynısını amerikadan alın üzerinde MADE iN USA yazar.. Bu kadar ezilmeyin Weider Kullıyorsunuz,Nitrotech kullanıyorsunuz ve gerçekten protein hissettiğinizi sanıyorsunuz bu sadece psikolojik, amerikanlar sizi S.....kiyor ..Gidin Amerikadan Creatin alın Patlarsınız, buradan kullanın birşey değişmez anca kolunuz su tutar kas yaptığınızı sanarsınız..