Takviyelerin Sahteliği Gerçeği

hurkanyy

Üye
Merhaba, 4 yıldır vücut geliştirmeyi Amerika da Yapıyorum, bu Sene Ülkeme Döndüm Ülkemizdeki takviyeler %100 sahtekarlık ürünüdür, sahtedir demiyorum.Örnek Optimum adlı marka kendi ülkesi Amerikadaki vatandaşlarına Sattığı protein ile Türkiye deki sattığı protein Aynı şey değildir. Supplementler adlı internet sitesi de dahil orjinal ürün satmaz. Ülkemizde Whey bir ölçeği yaklaşık 20 gram protein içerir ,üzerinde 24 gram yazsa bile. Ama Amerikada yazdığı şey kesin ve nettir. Amerika Sizi Yemekten başka birşey yapmıyor, supplementleri Yurtdışında güvenilir bir siteden sipariş verin yurt dışında bunlar 30 dolarlık şeyler, tl ye çevirip kargo ücretide araya girince en fazla 50 tl zarar ediyorsunuz ama Ürünün Orjinalini Alıyorsunuz. Amerikanlar size Asla orjinal ürün göndermez orjinalini avrupaya ve ya kendi ülkesindeki cici vatandaşlarına verir. Bu durum sadece supplementler için değildir , gidin Adidas Nike gibi markalara bakın '' made in prc'' made in vietnam'' falan yazar , Aynı ürünün %100 aynısını amerikadan alın üzerinde MADE iN USA yazar.. Bu kadar ezilmeyin Weider Kullıyorsunuz,Nitrotech kullanıyorsunuz ve gerçekten protein hissettiğinizi sanıyorsunuz bu sadece psikolojik, amerikanlar sizi S.....kiyor ..Gidin Amerikadan Creatin alın Patlarsınız, buradan kullanın birşey değişmez anca kolunuz su tutar kas yaptığınızı sanarsınız..

Itin gotune sokmussun kardes burdaki urunleri :),
Bunlar denetlenmiyor mu peki, saglik bakanligi onayli olmasi lazim hepsi, etikette ne yazarsa icerik de o olmali normalde

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Türkiye de satılan ürünler %100 orjinal yurt dışından ithal ürünlerdir sahte falan değildir
sadece kutu üzerindeki bazı kısımlar kapatılıyor yasaklı kelimeler olduğu için
zaten yeterince pahalı satılıyor birde sahtesini satsalar emin ol kimse peşini bırakmaz,en azından spor yapan insanlar diğer insanlara göre biraz daha bilgili kabul edebiliriz,böyle bir şeyin peşini bırakmazlar onu yapan firmayı yakarlar devlet yapmasada halk yapar
Türkiye de sahte olan şeyler var tabiki özellikle burada üretilen ürünler nedir bunlar ? sucuk,sosis,salam,bal gibi ürünlerin çoğu sahtedir

Merhaba, 4 yıldır vücut geliştirmeyi Amerika da Yapıyorum, bu Sene Ülkeme Döndüm Ülkemizdeki takviyeler %100 sahtekarlık ürünüdür, sahtedir demiyorum.Örnek Optimum adlı marka kendi ülkesi Amerikadaki vatandaşlarına Sattığı protein ile Türkiye deki sattığı protein Aynı şey değildir. Supplementler adlı internet sitesi de dahil orjinal ürün satmaz. Ülkemizde Whey bir ölçeği yaklaşık 20 gram protein içerir ,üzerinde 24 gram yazsa bile. Ama Amerikada yazdığı şey kesin ve nettir. Amerika Sizi Yemekten başka birşey yapmıyor, supplementleri Yurtdışında güvenilir bir siteden sipariş verin yurt dışında bunlar 30 dolarlık şeyler, tl ye çevirip kargo ücretide araya girince en fazla 50 tl zarar ediyorsunuz ama Ürünün Orjinalini Alıyorsunuz. Amerikanlar size Asla orjinal ürün göndermez orjinalini avrupaya ve ya kendi ülkesindeki cici vatandaşlarına verir. Bu durum sadece supplementler için değildir , gidin Adidas Nike gibi markalara bakın '' made in prc'' made in vietnam'' falan yazar , Aynı ürünün %100 aynısını amerikadan alın üzerinde MADE iN USA yazar.. Bu kadar ezilmeyin Weider Kullıyorsunuz,Nitrotech kullanıyorsunuz ve gerçekten protein hissettiğinizi sanıyorsunuz bu sadece psikolojik, amerikanlar sizi S.....kiyor ..Gidin Amerikadan Creatin alın Patlarsınız, buradan kullanın birşey değişmez anca kolunuz su tutar kas yaptığınızı sanarsınız..
Aşırı saçmalamışsın.ona bakarsan iphone de çinde yapılıyor.çinde yapılınca sahtemi oluyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeş amma uçmuşsun, benimde uzun yıllarım Amerikada geçti, halen de bir ayağım orada gidip geliyorum.Orada spor da yapıyordum, supplementde kullandım, buradaki ürünlerin aynısı.
Sahtelik falan yok.İnsanları yanlış yönlendirmeye çalışmayın.

hurkanyy mesajini aldim, aaamerika ve israil bizim kas yapmamizi istemiyor, daha hacimli bir turkiye icin ben de evet diyorum, alttaki arkadasim sen de evet diyor musun daha define bir turkiye icin.
[emoji23][emoji23][emoji23]puahahha bende mesajınızı aldım ve laik bir Türkiye için sandıkda Hayır diyoruz fakat diğer şeyler için evet diyoruz [emoji23][emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Optimum'a katılıyorum. Bize gelen optimum'lar ingiltereden geliyor eskiden amerika malıyken çk daha iyiydi ancak diğer soylediklerine katılmıyorum

İthal ürünlerin gerçekliği sahteliği hakkında şunu duydum..bu firmalar öncelikle kaliteli protein veya karbonhidrat neyse artık üretimini yapıyolar daha sonra içeriğini değiştirip(daha ucuza mâl edip) tekrar üretime veriyolar.

arkadaşlar bizdeki ürünlerin nerdeyse tamamına yakını avrupa menşeiili geliyor. Sahte değil fakat bazı içerik farkları olabiliyor. Fakat üstteki arkadaşın demiş olduğu şey tamamen hayal ürünü ciddiye alınmamalı. protein oranı belli bcaa'sı. belli her şeyi belli. bana protein tozu olarak 2 tane ürün göstersin lütfen aradaki farkı görelim.

Hocam bu söylediğiniz çok çok ciddi bir iddia bi skandaldan bahsediyorsunuz muhakkak bir bildiğiniz vardır kanıt var mıdır konuyla alakalı duyuralım bizde

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla optimum un türkiye distribütörü olan sitenin bulgar malları getirdigini çok yerde okudum. Hatta biri bulgaristan dan hangi supplement firmasindan aldigini bile yazmis. O yüzden optimun ve xpro basta olmak üzere o sitenin turkiye ye getirdiği supplementleri bir daha kullanmam.
Bu yüzden weider almaya kadar verdim.

gidin Adidas Nike gibi markalara bakın '' made in prc'' made in vietnam'' falan yazar , Aynı ürünün %100 aynısını amerikadan alın üzerinde MADE iN USA yazar
Supplementlerle ilgili yazdıkların külliyen saçma da bu yukarıda yazdığın daha da saçma :) Amerika neredeyse tüm tekstil ve ayakkabı üretimini ülke dışına alalı seneler oldu. Çok özel bazı ürünler dışında Made in USA ürün yok. Her marka bazı modelleri Amerika pazarı dışında satmaz aynı şekilde Avrupa pazarına sattığı bazı ürünleri de Amerika pazarında hiç satışa çıkarmaz.

Back
Yukarı